Έξω φρενών η Μαρία Αντωνά: Είναι μόνο για λύπηση και μόνο αηδία μου προκαλούν

Έξω φρενών η Μαρία Αντωνά: Είναι μόνο για λύπηση και μόνο αηδία μου προκαλούν

Εξοργισμένη εμφανίστηκε η Μαρία Αντωνά στα social media, το απόγευμα του Σαββάτου, ύστερα από τις νέες δηλώσεις που έκανε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για εκείνη και την φιλία τους πριν το Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Αντωνά προχώρησε σε μια σειρά από stories όπου «κατακευραυνώνει» ο γνωστός makeup artist και πρώην παίκτης του Survivor για όσα υποστήριξε. «Εμείς είμαστε εδώ και κάνουμε διακοπές άλλοι όμως δεν χάνουν το χρόνο τους και μιλούν για εμάς, αναφέρονται πάλι λοιπόν σε καταστάσεις και σε πράγματα – τα οποία μπορεί να έχουν συμβεί μπορεί και όχι – μόνο και μόνο για να έχουν ακόμη μία φορά την ευκαιρία και το βήμα να ασχοληθούν μαζί τους τα sites, τα blogs αλλά και ο κόσμος».

«Επειδή πραγματικά μου έχετε στείλει πάρα μα πάρα πολλά μηνύματα θα ήθελα να τοποθετηθώ. Άνθρωποι οι οποίοι υπήρξαν μέσα σε παιχνίδι ριάλιτι, είχαν λόγο και υπόσταση και μάλιστα έχουν πληρωθεί και για αυτό, διαψεύδουν λοιπόν τον ίδιο τους τον εαυτό τόσο απλά ενώ επέμεναν, έβγαιναν μετά σε εκπομπές και ισχυρίζονταν πράγματα τα οποία έθιγαν οικογένειες, σπίτια, ανθρώπους, γυναίκες, άντρες, πόσα άτομα μαζί». ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα