Survivor – Βρισηίδα: Με τον Σπύρο δεν έγινε κάτι ερωτικό επειδή είμαι λίγο σιχασιάρα

Survivor – Βρισηίδα: Με τον Σπύρο δεν έγινε κάτι ερωτικό επειδή είμαι λίγο σιχασιάρα

Εγώ με τον Σπύρο πάντως, δεν έκανα κάτι, είμαι λίγο σιχασιάρα. Όχι, δεν έχει γίνει τίποτα και θα ήθελα να κρίνω αν μπορεί να γίνει, σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον...

Δηλώσεις παραχώρησε η Βρισηίδα Ανδριώτου και αποκάλυψε αν υπήρξε ερωτική επαφή με τον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor.

 Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στο φλερτ που είχε με τον συμπαίκτη της στον Άγιο Δομίνικο.

«Δεν μπορεί να γίνει κάτι ερωτικό μέσα στο παιχνίδι, έχουμε αδελφοποιηθεί όλοι μεταξύ μας. Κάποιος άλλος βέβαια, ίσως και να μπορεί και μέσα στο παιχνίδι, είναι το πώς νιώθει ο καθένας. Κάποιοι μπορεί να πουν οκ, δεν με νοιάζει», είπε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

 Με αφορμή την κουβέντα αυτή, αναφέρθηκε στο φλερτ της με τον Σπύρο Μαρτίκα. «Εγώ με τον Σπύρο πάντως, δεν έκανα κάτι, είμαι λίγο σιχασιάρα. Όχι, δεν έχει γίνει τίποτα και θα ήθελα να κρίνω αν μπορεί να γίνει, σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον», τόνισε.

 «Αν γινόταν το οτιδήποτε εκεί και δεν ήταν καλό, θα ξενέρωνα. Οπότε, προτιμώ να το δω σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον. Όχι ότι ήταν βρώμικος ο Σπύρος, δεν εννοώ αυτό, ήταν ο πιο καθαρός παίκτης στο παιχνίδι. Αλλά είμαι λίγο περίεργη, δεν θα ήθελα να γίνει κάτι εκεί», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα