Σασμός: Ο Μαθιός και ο Μανόλης στέκονται απέναντι, με ένα αντάλλαγμα να αλλάζει σημαντικά τις ζωές τους!

Σασμός: Ο Μαθιός και ο Μανόλης στέκονται απέναντι, με ένα αντάλλαγμα να αλλάζει σημαντικά τις ζωές τους!

Ο Μαθιός, στα επόμενα επεισόδια, θα λυγίσει από την πίεση. Ο Αντώνης συνεχίζει να ερευνά τον φάκελο του Στεφανή και να αναζητά τον πραγματικό δολοφόνο. Είναι σίγουρος πως ο Μαθιός κάτι του κρύβει..

Η μεγάλη στιγμή του ξεκαθαρίσματος, πλησιάζει. Ο Μαθιός και ο Μανόλης στέκονται απέναντι, με ένα αντάλλαγμα να αλλάζει σημαντικά τις ζωές τους από εδώ και στο εξής.

  Την ίδια στιγμή, η Βασιλική ετοιμάζεται για τον γάμο τους και όλα φαντάζουν παραμυθένια. Ο Μαθιός, όμως, υποφέρει από τις τύψεις και δε μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση. Όλα γύρω του σκοτεινιάζουν…

Έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη, πιάνει τον Μανόλη και του εξομολογείται την φρικτή αλήθεια. Του ανακοινώνει πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή Σταματάκη. Ο λόγος που το κάνει αυτό, είναι για να μπορέσει να πάρει μία ανάσα, να ξέρει μέσα του πως το είπε σε κάποιον. Άλλωστε, ο Μαθιός ξέρει μέσα του πως ο νεαρός γνωρίζει την αλήθεια.

Οι δύο πρωταγωνιστές δίνουν τα χέρια. Ο Μανόλης του ζητά ένα αντάλλαγμα, για να μην αποκαλύψει αυτό το μυστικό. Ζητά από τον Μαθιό να μη φύγει από το πλευρό της Βασιλικής και του Νικηφόρου. Να είναι πάντα κοντά τους, να τους αγαπάει, να κάνει τα πάντα για να είναι καλά.

Ο Μανόλης αποφασίζει να πάρει αυτό το μυστικό μαζί του. Ο κύκλος αυτός κλείνει οριστικά. Ή μήπως, όχι;

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα