Ένταση με Λιάγκα, Σκορδά και Πετρογιάννη: Mας το παίζεις μάγκας μέσα στην εκπομπή;

Ένταση με Λιάγκα, Σκορδά και Πετρογιάννη: Mας το παίζεις μάγκας μέσα στην εκπομπή;

Κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Εσύ δεν βλέπεις τηλεόραση, κάνεις τηλεόραση. Άρα βάζεις τον εαυτό σου να κριτικάρει αυτή τη στιγμή την τηλεόραση; Τι μας το παίζεις μάγκας μέσα στην εκπομπή; Που εδώ λες την άποψή σου και  εμείς καταθέτουμε δημοσιογραφικά τις εξελίξεις; Δεν καταλαβαίνω....

Ο Γιώργος Λιάγκας ήρθε σε αντιπαράθεση με τη Φωτεινή Πετρογιάννη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό». Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο της δημοσιογράφος για τη δίκη Λιγνάδη και όσα βγαίνουν προς τα έξω.

 «Δημιουργούνται εντυπώσεις μέσα στο δικαστήριο, αλλά όχι έξω από αυτό όταν θέλουμε να πούμε τι δουλειά κάνει ο μάρτυρας, λες και έχει καμία σημασία. Δεν καταλαβαίνω τι προσπαθούμε να κάνουμε όλο αυτό τον καιρό. Αυτό που διαπιστώνω και στις δύο υποθέσεις, και στου Λιγνάδη και του Φιλιππίδη, είναι ότι ασχολούμαστε μονίμως με τα γύρω γύρω και καμία ουσία. Δηλαδή δεν μαθαίνουμε τίποτα», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Με τον Γιώργο Λιάγκα φανερά ενοχλημένο να της λέει: «Τι εννοείς Φωτεινή μου; Κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Εσύ δεν βλέπεις τηλεόραση, κάνεις τηλεόραση. Άρα βάζεις τον εαυτό σου να κριτικάρει αυτή τη στιγμή την τηλεόραση; Τι μας το παίζεις μάγκας μέσα στην εκπομπή; Που εδώ λες την άποψή σου και  εμείς καταθέτουμε δημοσιογραφικά τις εξελίξεις; Δεν καταλαβαίνω. Θα σου εξηγήσω. Καθημερινά ενημερώνουμε τον κόσμο και για τις καταγγελίες και για το πώς οι κοπέλες και οι κύριοι λένε αυτά που βίωσαν, όταν επιτρέπεται αυτό. Από την άλλη δείχνουμε και τη μεριά των δικηγόρων. Οπότε τι λες ότι γυρίζουμε γύρω γύρω και δεν λέμε την ουσία;».

 «Οι δηλώσεις περί ομοφυλοφιλίας, ποιος είναι ο καραγκιόζης, ποιος δεν είναι, δεν έχουν καμία σχέση, οπότε πολλές φορές δικηγόροι που εκμεταλλεύονται τα φώτα της δημοσιότητας, έχουν σαν μέθοδο τη συγκεκριμένα, να λένε άλλα για να πηγαίνει το θέμα αλλού. Αυτό εννοεί η Φωτεινή, για ποιον λόγο της κάνεις προσωπική επίθεση;», ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

 Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας και ξεκαθάρισε: «Οι δηλώσεις περί ομοφυλοφιλίας, ποιος είναι ο καραγκιόζης, ποιος δεν είναι, δεν έχουν καμία σχέση, οπότε πολλές φορές δικηγόροι που εκμεταλλεύονται τα φώτα της δημοσιότητας, έχουν σαν μέθοδο τη συγκεκριμένα, να λένε άλλα για να πηγαίνει το θέμα αλλού. Αυτό εννοεί η Φωτεινή, για ποιον λόγο της κάνεις προσωπική επίθεση;».

 «Δεν θα έκρινα ποτέ τη δουλειά μας, γιατί εμείς προσπαθούμε να βγάλουμε στο φως στοιχεία αυτής της υπόθεσης, παρά μέσα στο δικαστήριο. Συμφωνούμε Γιώργο αλλά δεν κατάλαβες τι θέλω να πω», εξήγησε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα