Survivor: Χείμαρρος ο Τάκης Καραγκούνιας κατά όλων – Πάλευα ενάντια στους κλεφτοκοτάδες

Survivor: Χείμαρρος ο Τάκης Καραγκούνιας κατά όλων – Πάλευα ενάντια στους κλεφτοκοτάδες

Σπύρος Μαρτίκας, Στάθης Σχίζας και Τάκης Καραγκούνιας ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor. Οι τρεις παίκτες ήταν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού το οποίο αποφάσισε να αποχωρήσει ο Τάκης Καραγκούνιας. Μετά την αποχώρησή του από το Survivor ο Μισθοφόρος παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στην κάμερα του Love It και τα έβαλε με όλους τους συμπαίκτες του.

«Δεν ήθελα καθόλου να αποχωρήσω, είμαι πολύ στενοχωρημένος, διότι ήταν ένα όνειρο ζωής για μένα το Survivor. Αλλιώς το περίμενα, αλλιώς το είδα και με άλλα συναισθήματα αποχώρησα. Είχαν στήσει ένα τρελό σχέδιο εναντίον μου τις τελευταίες 10 ημέρες, διότι έχω πάει πολύ κόντρα σε αυτούς και σε όσα έκαναν» είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.
 
«Ο Άρης μου είχε πει off camera ότι θα σε βγάλω υποψήφιο μέχρι να σε διώξω. Πήρε με το μέρος του τον Μαρτίκα, που είναι αερολόγος φιλόσοφος. Είμαι γύρω στα 62-63 κιλά και είχα μπει στα 76 κιλά κι αυτοί παραμένουν στα κιλά τους. Αν κάποιος είναι έξυπνος, θα καταλάβει τι εννοώ» πρόσθεσε στην συνέχεια ο πρώην παίκτης του Survivor.

«Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα