Κώστας Τσουρός για Χριστίνα Μπόμπα: Η δουλειά της δεν είναι στην τηλεόραση

Κώστας Τσουρός για Χριστίνα Μπόμπα: Η δουλειά της δεν είναι στην τηλεόραση

Μόνο σε εμένα ακούγεται αυτό κάπως; Δηλαδή, από πού κι ως πού η Χριστίνα Μπόμπα να παρουσιάσει ένα κόνσεπτ στην τηλεόραση και να το καταθέσει κιόλας όπως το θέλει η ίδια; δήλωσε ο Κώστας Τσουρός, με αφορμή αυτά που δήλωσε η Χριστίνα Μπόμπα, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι του Νίκου Μουτσινά, όπου  μεταξύ άλλων εξέφρασε την επιθυμία της να παρουσιάσει μια εκπομπή στην τηλεόραση με ένα κόνσεπτ που θα καταθέσει η ίδια.

Η δήλωση αυτή δεν άφησε αδιάφορο τον Κώστα Τσουρό. «Λέει η Χριστίνα Μπόμπα ότι “εγώ θα ήθελα να καταθέσω ένα δικό μου κόνσεπτ και να το παρουσιάσω στην τηλεόραση”. Μόνο σε εμένα ακούγεται αυτό κάπως; Δηλαδή, από πού κι ως πού η Χριστίνα Μπόμπα να παρουσιάσει ένα κόνσεπτ στην τηλεόραση και να το καταθέσει κιόλας όπως το θέλει η ίδια;

Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, αλλά θέλω να πω ότι η Χριστίνα Μπόμπα η δουλειά της δεν είναι στην τηλεόραση. Οπότε, πώς της έρχεται στο μυαλό “να φτιάξω ένα concept και να το πάω να το παρουσιάσω στην τηλεόραση”;…Η δουλειά της δεν είναι αυτή. Είναι σαν να κάνω εγώ ένα demo και να πω “παιδιά, αποφάσισα να κάνω ένα demo και να το πάω σε μια δισκογραφική”. Θα πουν “αυτός πάει καλά;”. Άμα με ακούσει η δισκογραφική και με θέλει, να έρθει να μου το πει. Εγώ να πάω στη δισκογραφική όμως, είναι λάθος» δήλωσε ο δημοσιογράφος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO