Eurovision 2022: Εντυπωσιακή η Αμάντα Γεωργιάδη στο Τιρκουάζ Χαλί

Eurovision 2022: Εντυπωσιακή η Αμάντα Γεωργιάδη στο Τιρκουάζ Χαλί

Η Αμάντα Γεωργιάδη, εδώ και μία εβδομάδα, βρίσκεται στο Τορίνο της Ιταλίας, προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα για την εμφάνιση της στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision την Τρίτη 10 Μαΐου.

Το απόγευμα της Κυριακής, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στο μουσικό θεσμό, άφησε για λίγο τις πρόβες και περπάτησε στο καθιερωμένο «Τιρκουάζ χαλί».

Η επίσημη εκδήλωση, η οποία συμβολίζει την έναρξη της διαγωνιστικής εβδομάδας της Eurovision, πραγματοποιήθηκε στο μαγευτικό παλάτι La Venaria Reale.

 Η Αμάντα Γεωργιάδη, φορώντας ένα εκθαμβωτικό φόρεμα, δημιουργία της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, Celia Kritharioti, περπάτησε στο Τιρκουάζ χαλί ευδιάθετη.

Η τραγουδίστρια συνομίλησε με τους Ιταλούς παρουσιαστές της εκδήλωσης και τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εντός του κτιρίου, στέλνοντας ένα μήνυμα στη γιαγιά της στην Ελλάδα.

«Σε αγαπώ γιαγιά!» είπε χαρακτηριστικά η νεαρή τραγουδίστρια με την βροχή να μην πτοεί την λαμπερή εμφάνιση της στο πρώτο επίσημο πάρτι της 66ης Eurovision.

Μεταξύ άλλων, οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν από πού αντλεί έμπνευση για τα τραγούδια της, με την ίδια να απαντά πως εμπνέεται από την καθημερινότητα, από τη ζωή της ίδιας και των φίλων της, αλλά και από τον έρωτα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα