Σασμός – επόμενα επεισόδια: Μία αποκάλυψη ανατρέπει τα πάντα και οδηγεί σε ακραίες καταστάσεις

Σασμός – επόμενα επεισόδια: Μία αποκάλυψη ανατρέπει τα πάντα και οδηγεί σε ακραίες καταστάσεις

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός» που θα προβληθούν από τη Δευτέρα 09 Μαϊου μέχρι και την Πέμπτη 12 Μαϊου.

Συγκλονίζουν οι εξελίξει στα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας στη σειρά «Σασμός». Ο Κώστας, έξω από τη φυλακή πια, ξαναγυρνά στον τόπο του ψάχνοντας δουλειά, αλλά η Άσπα ανησυχεί για την αντίδρασή του όταν μάθει πως έχει προχωρήσει τη ζωή της με μια καινούρια σχέση.

Σασμός: Δευτέρα 09 Μαΐου – Επεισόδιο 137
Η επίσκεψη του Αστέρη στα Γιάννενα φέρνει την Αργυρώ αντιμέτωπη με το μέλλον της οικογένειάς της και μια μεγάλη απόφαση. Θα καταφέρει να γυρίσει σελίδα ή θα κυνηγήσει για άλλη μια φορά την δικαίωση ενάντια στους Σταματάκηδες;

Ο Κώστας, έξω από τη φυλακή πια, ξαναγυρνά στον τόπο του ψάχνοντας δουλειά, αλλά η Άσπα ανησυχεί για την αντίδρασή του όταν μάθει πως έχει προχωρήσει τη ζωή της με μια καινούρια σχέση.


Ο Νικηφόρος από την άλλη έχει να διαχειριστεί μια αποκάλυψη που θα ανατρέψει ό,τι θεωρούσε δεδομένο μέχρι τώρα. Απελπισμένος τρέχει στον τάφο του πατέρα του και κλαίει σαν παιδί. Τι είναι αυτό που ακούει να συζητάνε στο χωριό για το παρελθόν του, που μπορεί να τον οδηγήσει σε ακραίες αντιδράσεις;

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα