Σταματάει ο Σασμός μετά την παραίτηση του σκηνοθέτη του; Ο Alpha έδωσε την απάντηση

Σταματάει ο Σασμός μετά την παραίτηση του σκηνοθέτη του; Ο Alpha έδωσε την απάντηση

Μεγάλη είναι η αναστάτωση που επικρατεί από το βράδυ της Τετάρτης 4 Μαΐου μετά από την αποκάλυψη του ονόματος του σκηνοθέτη που η Έλενα Αθανασοπούλου κατονομάζει ως τον δράστη της σεξουαλικής επίθεσης εις βάρος της.

Ο Κώστας Κωστόπουλος, ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού, δεν είναι άλλος από τον σκηνοθέτη του «Σασμού», της μεγαλύτερης τηλεοπτικής επιτυχίας της χρονιάς, που όλοι προεξοφλούσαν τη συνέχισή του και την ερχόμενη σεζόν.

Τελικά, υπό το βάρος των κατηγοριών, ο Κώστας Κωστόπουλος παραιτήθηκε από τη θέση και με ανακοίνωσή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεκαθάρισε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της ηθοποιού.

Όπως ήταν αναμενόμενο η αποκάλυψη της ταυτότητας του φερόμενου ως δράστη του βιασμού προκάλεσε αρχικά μούδιασμα -οι δίκες του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζονται ενώπιο του Μεικτού ορκωτού Δικαστηρίου- και, ακολούθως, ανησυχία για την τύχη της σειράς. Θα συνεχιστεί χωρίς των επικεφαλής σκηνοθέτη;

Τελικά, ο Alpha απάντησε για την συνέχιση ή μη του «Σασμού» με μια ολιγόλογη απάντηση από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα