MasterChef: Σκληρό ριάλιτι και βρισιές στην ψηφοφορία

MasterChef: Σκληρό ριάλιτι και βρισιές στην ψηφοφορία

Επεισοδιακή αποδείχτηκε η ομαδική ψηφοφορία στο MasterChef το βράδυ της Παρασκευής με πρωταγωνιστή για άλλη μια φορά τον Μπόμπαινα, αλλά και τον Χριστόφορο.

Θυμίζουμε πως η μπλε ομάδα ήταν εκείνη που ηττήθηκε στην Ομαδική Δοκιμασία και τα μέλη της καλούνται να καταλογίσουν τις ευθύνες του αποτελέσματος και να ψηφίσουν αναλόγως, στην ψηφοφορία της εβδομάδας.

Οι έντονες διαφωνίες μεταξύ των μελών της ηττημένης ομάδας του MasterChef και οι εντάσεις δεν είναι κάτι που το παρατηρούμε για πρώτη φορά σε ριάλιτι. Ωστόσο, για άλλη μια φορά ο Μπόμπαινας ξεκίνησε τις θεωρίες συνωμοσίας με αποτέλεσμα ο Χριστόφορος να εκραγεί και να αρχίσει τα… γαλλικά. Κάπου εκεί, ο Σωτήρης Κοντιζάς έσπευσε να διακόψει τους παίκτες και να ζητήσει να μιλήσουν για την ουσία και τη μαγειρική. Καθώς η ένταση ήταν μεγάλη, οι τρεις κριτές του MasterChef αποχώρησαν από το πλατό.

Να σημειώσουμε πως η Ελπίδα Μορφούλη κατάφερε να κερδίσει στη Δοκιμασία Ασυλίας του MasterChef και είναι η μόνη που μπορεί να ψηφίσει αλλά δεν μπορεί να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες της.

Η έκρηξη του Χριστόφορου στην ψηφοφορία στο MasterChef

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Χαλασμός στο MasterChef – Έλεος ρε μ…α έλεος… φτάνει τι ψέμα είναι αυτό;»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα