Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει η Ναταλί Χατζηαντωνίου για στοχοποίηση από τον Αλέξη Κούγια

Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει η Ναταλί Χατζηαντωνίου για στοχοποίηση από τον Αλέξη Κούγια

Στη δικαιοσύνη για τη στοχοποίηση της από τον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια θα προσφύγει η αρχισυντάκτρια του πολιτιστικού ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών και δημοσιογράφος του Κόκκινου, Ναταλί Χατζηαντωνίου.

Η δημοσιογράφος -που ξεκαθάρισε, την Παρασκευή, με ανάρτησή της πως στο πρόσωπό της» οι κ.κ. Λιγνάδης και Κούγιας επιχειρούν να φιμώσουν και να τρομοκρατήσουν όποιον άλλο συνάδελφο δημοσιογράφο ασχολείται με την υπόθεση– μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται για τη στοχοποίησή της.

«Από τότε που ξεκίνησε αυτή η δίκη, σκέφτομαι ότι το μιντιακό περιβάλλον επιχειρείται να γίνει μονοφωνικό. Να ακούγεται, δηλαδή, μια φωνή, μια άποψη, και αυτή είναι του Δημήτρη Λιγνάδη, εντολέα του κ. Κούγια, που κάθε φορά εκφράζει μια διαφορετική θεωρία συνωμοσίας», είπε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

»Πρώτα ήταν το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και η σκηνή Παπαδάκη (…) τώρα είναι μια παγκόσμια συνωμοσία υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Σε αυτά τη ηχηρά πυροτεχνήματα κρύβεται συχνά η ουσία και κρύβεται σίγουρα ο κατηγορούμενος που δεν είναι ο Αλί, και δεν είναι η Τζεφ, και δεν είναι το ΣΕΗ και δεν είμαι εγώ, αλλά είναι ο κ. Δημήτρης Λιγνάδης», συνέχισε η δημοσιογράφος.

 «Προφανώς ήρθε και η ώρα η δική μου, που δεν είμαι εγώ, είναι οι δημοσιογράφοι που εκφράζουν μια διαφορετική άποψη. Γι’ αυτό και θα πάρω, γιατί εξέλαβα αυτή τη θέση του κ. Κούγια, άρα του κ. Λιγνάδη, ως απόπειρα φίμωσης, ως απόπειρα να μιλώ, να μην εκφέρω άλλη άποψη, εκτός από αυτή που θέλει ο κ. Κούγιας να περνάει στα κανάλια. Αλλά να υπάρχει πάντα κάποιος στόχος και αυτή τη φορά ο στόχος να είναι μια δημοσιογράφος», εξήγησε η Ναταλί Χατζηαντωνίου.

«Οπότε ακριβώς για να πω στο παιδί μου, γιατί έχω ένα παιδί, και στους νεότερους δημοσιογράφους, ότι σε αυτά δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω, θα απαντήσω και γω δια της νομικής οδού, επισημαίνοντας ότι δεν πρόκειται να σταματήσω να εκφέρω την άποψή μου. Αλλά και να λέω αυτό που βλέπω μέσα από το ρεπορτάζ», επισήμανε.

Άρια Αγάτσα: Οι παράγοντες κάθε δίκης οφείλουν να σέβονται τη δουλειά των δημοσιογράφων
Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» τοποθετήθηκε και η αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Άρια Αγάτσα, η οποία δήλωσε πως η Ένωση στηρίζει τη δημοσιογράφο. «Η Ναταλί Χατζηαντωνίου είναι έμπειρη, αξιόλογη και σε κάθε περίπτωση οι παράγοντες της συγκεκριμένης δίκης, και κάθε δίκης, οφείλουν να σέβονται τη δουλειά των δημοσιογράφων και την ενημέρωση της κοινής γνώμης», επισήμανε.

 «Δεν χρειάζεται ούτε ωφελούν σε τίποτα να γίνονται τέτοιες απαξιωτικές δηλώσεις. Δεν είναι γενικότερα ως προς το συμφέρον της κοινωνίας, δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα και δημιουργούν ένα κλίμα που δεν επιτρέπει στους δημοσιογράφους να κάνουν τη δουλειά τους προς όφελος του κάθε γεγονότος που καλύπτουν», πρόσθεσε, καλώντας όποιον εκφέρει κατηγορίες για «σκευωρία, εν προκειμένω» να «το τεκμηριώνει».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα