Σασμός spoiler: Ο Νικηφόρος γίνεται φονιάς

Σασμός spoiler: Ο Νικηφόρος γίνεται φονιάς

Ο Νικηφόρος θα σκοτώσει τον Μαθιό.

Χαριστική βολή από το κοπέλι που τον είχε σαν πατέρα του, που του είχε τυφλή εμπιστοσύνη και τον σεβόταν θα βρει ο Μαθιός. Όταν αποδειχτεί ότι έχει σκοτώσει ψυχρά τον πατέρα του οδηγώντας τον στην ορφάνια, για χάρη του ατελέσφορου έρωτα με τη μάνα του Βασιλική, τα πράγματα θα πάρουν νομοτελειακά τον δρόμο τους.

Ο Μαθιός με τον φόνο του Στεφανή άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και λόγω της παλιάς βεντέτας Σταματάκηδων – Βρουλάκηδων, με τους τελευταίους μέχρι στιγμής να έχουν θρηνήσει τα περισσότερα θύματα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι Σταματάκηδες θα μείνουν ατιμώρητοι. Οι δύο αυτές οικογένειες θα κλάψουν πολύ, αποχαιρετώντας οριστικά αγαπημένα τους πρόσωπα μέχρι να γίνει σασμός.

 Σύμφωνα με το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, τον θάνατο θα βρει ο Μαθιός στα τελευταία επεισόδια, όταν ο Νικηφόρος, εξοργισμένος και γεμάτος πόνο, θα κυνηγήσει να τον σκοτώσει, με τις σφαίρες να ηχούν στην ορεινή Κρήτη.

 Ο πρώτος μαθαίνει ότι ο θείος του σκότωσε τον πατέρα του για να αποκτήσει ερωτικά ξανά τη μάνα του και θα αποδώσει δικαιοσύνη για όλα τα δεινά που βρήκαν τη φαμίλια του. Άλλωστε και η Βασιλική, η μάνα του, θα μαχαιρωθεί θανάσιμα από τη θεία του την Καλλιόπη, όταν η δεύτερη τη θεωρήσει αιτία όλων των κακών. Βέβαια, όλα αυτά θα διαδραματιστούν στον δεύτερο κύκλο της σειράς, μια και η παραγωγή έχει πάρει το πράσινο φως για τον δεύτερο και πιο δυνατό κύκλο της παραγωγής, που έχει καθηλώσει φέτος την πλειονότητα των Ελλήνων τηλεθεατών.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα