Σύγκρουση Αλέξη Παππά - Μικρούτσικου: Το χόντρυνες λίγο με τα σχόλιά σου

Σύγκρουση Αλέξη Παππά - Μικρούτσικου: Το χόντρυνες λίγο με τα σχόλιά σου

Ο πρώην Bachelor  Αλέξης Παππάς ήταν καλεσμένος της εκπομπής Super Κατερίνα και από την αρχή της συνέντευξης υπήρχε έντονη η διαφωνία με τον  Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο παρουσιαστής εκτός από τα διάφορα σχόλια τον ρώτησε και κάτι που τον ενόχλησε ιδιαίτερα ενώ στη συνέχεια μιλώντας για τη συμμετοχή του στο Survivor τον έφερε σε αμηχανία. 

«Εγώ πιστεύω ότι ο Αλέξης σαν προσωπικότητα και σαν φυσιογνωμία ήταν ο βασιλιάς της τοξικότητας του 2021».

Με τον Αλέξη Παππά να εκνευρίζεται: «Το “χόντρυνες” λίγο παραπάνω με τα σχόλιά σου».

Μιλώντας για το χωρισμό του με την Αθηνά που γνώρισε στο «The Bachelor» ο Ανδρέας Μικρούτσικος του έκανε μια ερώτηση που τον ενόχλησε.

 «Προσπαθήσαμε να τα βρούμε, προσπαθήσαμε να βρούμε κοινά σημεία επαφής αλλά τελικά η απόσταση έδειξε ότι δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Στα ταξίδια και στις αποστάσεις είμαι σίγουρα αλλεργικός. Και με την Αλέσια ήταν μια σχέση στο εξωτερικό και το προσπαθήσαμε. Είχαμε μια επικοινωνία, τα λέγαμε τακτικά αλλά είπαμε από κοινού ότι πληγώνει περισσότερο και τους δυο μας να προσπαθούμε να κρατήσουμε επαφές. Η επαγγελματική δραστηριότητα της Αθηνάς είναι στην Αμερική και εμένα είναι εδώ. Η Αθηνά έλεγε ότι θα μείνει στην Ελλάδα».

 Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να τον ρωτάει: «Ολοκληρώσατε τη σχέση σας με την Αθηνά όσο ήσασταν μαζί;».

 «Δεν ολοκληρώσαμε τη σχέση μας με την Αθηνά. Δεν νομίζω ότι αυτή η ερώτηση είναι της ώρας, βλέπουν και παιδιά. Δεν έχει να κάνει με στρατηγική. Στα πλαίσια ενός reality οι καταστάσεις που βιώνεις σε φέρνουν πιο κοντά, δεν έχεις εξωτερικούς παράγοντες που σε επηρεάζουν. Ήταν από κοινού η απόφαση μας. Δεν ξέρω αν είναι πληγωμένη. Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει τον κόσμο, αν ολοκληρώσαμε με την Αθηνά. Δηλαδή αν γινόταν τι θα άλλαζε; Δεν έχεις ακούσει σχέσεις να έχουν ολοκληρώσει και να χωρίζουν; Να μη στεκόμαστε εκεί. Ήταν λίγο παραπάνω αδιάκριτη, για πρώτη επαφή», απάντησε ο Αλέξης Παππάς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα