Σασμός: Το προαίσθημα της Καλλιόπης γίνεται σημάδι - Στα σκαριά σχέδιο για την εξόντωση του Μαθιού

Σασμός: Το προαίσθημα της Καλλιόπης γίνεται σημάδι - Στα σκαριά σχέδιο για την εξόντωση του Μαθιού

Το προαίσθημα με το οποίο ξυπνά η Καλλιόπη γίνεται σημάδι: Ενώ ο Μαθιός ανεβαίνει στο βουνό με τη σκέψη της Βασιλικής, τα ξαδέλφια των Βρουλάκηδων τον ακολουθούν αθόρυβα…

Σασμός – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha;
Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 99
Ένα σχέδιο για την εξόντωση του Μαθιού βρίσκεται στα σκαριά από τους Βρουλάκηδες και απειλεί να τινάξει τις ισορροπίες στον αέρα. Η Θοδώρα ετοιμάζεται να κάνει την επιλογή που θα αλλάξει τη ζωή της οριστικά, ενώ ο Μανόλης ρίχνεται σε μια τελευταία προσπάθεια να μεταπείσει το Γιώργη για τον χωρισμό τους. Η Μαρίνα βλέπει τον Άγγελο να παίρνει σιγά- σιγά τη θέση του παιδιού της στην καρδιά της Αργυρώς και της γιαγιάς Ειρήνης και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Ο Αστέρης  από την άλλη πνίγεται στη φυλακή, καθώς οι ενοχές τον βασανίζουν. Το προαίσθημα με το οποίο ξυπνά η Καλλιόπη γίνεται σημάδι: Ενώ ο  Μαθιός ανεβαίνει στο βουνό με τη σκέψη της Βασιλικής, τα ξαδέλφια των Βρουλάκηδων τον ακολουθούν αθόρυβα…

Τρίτη 01 Μαρτίου – Επεισόδιο 100
Η ζωή του Μαθιού κρέμεται από μια κλωστή, καθώς, ανυπεράσπιστος, βρίσκεται αντιμέτωπος με τα όπλα των Βρουλάκηδων να τον σημαδεύουν. Τα πράγματα όμως θα πάρουν μία αναπάντεχη τροπή. Η Θοδώρα μετά την εμφάνιση του Γιώργη στο μαιευτήριο, καλείται να πάρει μια σοβαρή απόφαση για τη ζωή και το παιδί της. Η Στέλλα ζητάει από τη Σοφία εξηγήσεις για τον εραστή της. Ο Νικηφόρος αψηφώντας τον κίνδυνο, αποφασίζει να φύγει για το Ηράκλειο. Ο Αστέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στη μελαγχολία χωρίς να φαίνεται να υπάρχει κανείς που να μπορεί να τον βοηθήσει, ενώ η Αργυρώ πνίγεται από τα αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό του αδερφού της. Η Αργυρώ αποφασίζει να συναντήσει τον Αστέρη στη φυλακή, για να της εξηγήσει γιατί σκότωσε τον Πέτρο. Ο Μαθιός σχεδιάζει εκδίκηση… Την ίδια ώρα η Μαρίνα καταρρέει γιατί σαν σήμερα θα γιόρταζε ο Πετρής τα γενέθλιά του και ο Αντώνης της συμπαραστέκεται.

Τετάρτη 02 Μαρτίου – Επεισόδιο 101
Η Αργυρώ, αποφασισμένη να συναντήσει τον Αστέρη στη φυλακή, θα αναζητήσει τον πλέον απρόσμενο σύμμαχο. Θα τα καταφέρει να τον πάρει με το μέρος της; Παράλληλα, ο Μαθιός ετοιμάζεται να επιτεθεί στους Βρουλάκηδες. Η Καλλιόπη μαθαίνει για το σχέδιο αντεκδίκησης του γιου της, και θα αναζητήσει βοήθεια στη Βασιλική. Η Μαρίνα, απελπισμένη από την κατάσταση της Αργυρώς, λέει στον Αντώνη πως ίσως είναι καλύτερα να φύγουν για πάντα από την Κρήτη. Η προσπάθεια της Στέλλας και του Άγγελου να ξανάρθουν κοντά αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση, τη στιγμή που η Σοφία αναγκάζεται να παραδεχτεί την εξωσυζυγική της σχέση. Ο Αστέρης χάνει τις αισθήσεις του – από την ασιτία και την κατάθλιψη – και τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Πέμπτη 03 Μαρτίου – Επεισόδιο 102
Ο Αστέρης καταρρέει στη φυλακή και η μεταφορά του στο νοσοκομείο αλλάζει για μία ακόμα φορά τις ισορροπίες στο χωριό. Ο Μαθιός νιώθει να λυγίζει πια και η Βασιλική προσπαθεί να βρει τρόπο να τον στηρίξει. Η  Καλλιόπη από την άλλη συνειδητοποιεί μια μεγάλη αλήθεια για τον μικρό της γιο… Κι  η Μαρίνα, όμως,  ανακαλύπτει ότι η παράξενη συμπεριφορά της Αργυρώς σημαίνει πολλά περισσότερα απ’ όσα νόμιζε. Ο Αντώνης της αποκαλύπτει πως ο Αστέρης βρίσκεται εκτός φυλακής και η Μαρίνα φοβάται ότι η Αργυρώ σχεδιάζει να συναντήσει τον Αστέρη. Με τη βοήθεια της Άσπας η Αργυρώ έχει φτάσει στο νοσοκομείο και αποφασίζει να μπει για να συναντήσει τον Αστέρη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα