Σασμός spoiler: Ο Μαθιός ομολογεί ότι δολοφόνησε τον Στεφανή – Το τέλος της Καλλιόπης

Σασμός spoiler: Ο Μαθιός ομολογεί ότι δολοφόνησε τον Στεφανή – Το τέλος της Καλλιόπης

Η στιγμή που περίμενε το τηλεοπτικό κοινό έρχεται και θα συγκλονίσει. Ο Μαθιός ανοίγει στο στόμα του και αφήνει άφωνο τον αδελφό του όταν του αποκαλύπτει πως αυτός είναι υπεύθυνος για το ότι βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Ο Αστέρης δεν μπορεί να πιστέψει ότι το ίδιο του το αίμα συνετέλεσε στην καταστροφή της ζωής του και εξοργίζεται που του έκρυψε την αλήθεια! Ποια θα είναι άραγε η αντίδρασή του; Θα καλύψει τον Μαθιό ή θα μιλήσει; Και τι θα γίνει με την Καλλιόπη;

Σύμφωνα με όσα ανατριχιαστικά αποτυπώνονται στις σελίδες του ομώνυμου βιβλίου, η καπετάνισσα θα πέσει από τον γκρεμό και θα αυτοκτονήσει, όταν δολοφονήσουν τον Μαθιό.

Η γυναίκα που πάντοτε πάλευε για το καλό της οικογένειας θα συνειδητοποιήσει πως τόσα χρόνια μόνο το κακό σκόρπιζε στους αγαπημένους της… Οι λάθος συμβουλές της, η επιμονή της σε ορισμένα θέματα και η στάση που κρατούσε τόσο καιρό θα φέρουν την καταστροφή στη ζωή της. Τόσο ο Αστέρης όσο και ο Μαθιός θα υποφέρουν πολύ στο τέλος εξαιτίας των επιλογών τους αλλά και της μητέρας τους.

Η οικογένεια των Σταματάκηδων θα βαφτεί με αίμα ξανά. Σύμφωνα με το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, ο θάνατος θα βρει και τον Μαθιό, στα τελευταία επεισόδια. Κάποιος, εξοργισμένος και γεμάτος πόνο, τον κυνηγά να τον σκοτώσει, με τον γιο της Καλλιόπης να πέφτει νεκρός. Εκείνη θα αντιληφθεί πως έχασε το παιδί της από δικό της λάθος και θα τρελαθεί. Θα πάρει τους δρόμους ουρλιάζοντας, έχοντας χάσει το μυαλό της.

 Θα ανέβει στο βουνό και ουρλιάζοντας από τον πόνο που τη βρήκε θα πέσει από τον γκρεμό. Η Καλλιόπη θα δώσει τέλος στη ζωή της, πληρώνοντας για όλα τα λάθη που έχει κάνει… Μένει όμως να δούμε αν πράγματι η υπόθεση θα εξελιχθεί με βάση το βιβλίο ή αν η παραγωγή θα επιλέξει να κάνει κάποιες σημαντικές αλλαγές!

espressonews.gr