Οργή για τον Ιανό: Η παραγωγή της σειράς Όρκος διακόπτει χορηγική συνεργασία μαζί του

Οργή για τον Ιανό: Η παραγωγή της σειράς Όρκος διακόπτει χορηγική συνεργασία μαζί του

Δικαιολογημένο κύμα οργής έχει προκληθεί μετά τη δημοσιοποίηση της εσωτερικής οδηγίας που προήλθε από το γνωστό βιβλιοπωλείο  «ΙΑΝΟΣ» για να κάνει την ζωή των ανθρώπων που κοιμούνται στο δρόμο, ακόμα πιο δύσκολη με το να βρέχει τους εξωτερικούς χώρους και να ενεργοποιεί σειρήνες.

Τη σκυτάλη πήρε ο σκηνοθέτης Σπύρος Μιχαλόπουλος, ο οποίος προχωρώντας σε μια κίνηση ουσίας και συμβολισμού,ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο facebook πως η παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς «’Ορκος» θα διακόψει τη χορηγική συνεργασία με τον Ιανό.

«Για την εκδοτική εταιρεία Ιανός. 

Μετά από την απαράδεκτη συμπεριφορά στους ευάλωτους κοινωνικά συμπολίτες μας, μετά από τα βασανιστήρια, που τους ανάγκασε να υποστούν (διωγμούς, βρεγμένες μοκέτες κλπ), αισθάνομαι την ανάγκη να πληροφορήσω το κοινό που παρακολουθεί τον “Ορκο”, ότι θα σταματήσουμε την χορηγική συνεργασία μαζί τους, και θα απαλοιφθεί το όνομα της εταιρείας στους τίτλους της σειράς, σαν μια μικρή ένδειξη της αντίθεσής μας σε τετοιες τακτικές απανθρωπιάς. Δεν θα δεχτούμε καμία συγνώμη, ούτε κανενός είδους στρογγύλεμα.

 
Η σειρά “Ορκος” ασχολείται με σεβασμό με τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες και δεν δεχτεί, όσο τουλάχιστον μπορούμε, τετοιους απάνθρωπους τρόπους συμπεριφοράς.

Αυτό θα συμβεί μετά το Σαββατιατικο διπλο επεισόδιο που έχει παραδοθεί δυστυχώς στο κανάλι δυο μέρες πριν το γεγονός.

Λυπούμαστε που επιβεβαιωνόμαστε όσο αφορά στην οπτική κάποιων για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται, όχι απο επιλογή, στους δρόμους. Τους ανθρώπους αυτούς πρέπει να τους φροντίζουμε, να τους περιθάλπτουμε, και να τους τιμάμε.

Εμείς στον  Όρκο, υποθέτω και όσοι μας βλέπετε, δεν το ανεχόμαστε».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα