Σασμός: Ο Έρωτας θα χτυπήσει τους ήρωες της σειράς και θα αλλάξει την ζωή τους!

Σασμός: Ο Έρωτας θα χτυπήσει τους ήρωες της σειράς και θα αλλάξει την ζωή τους!

Ο Έρωτας θα χτυπήσει τους ήρωες της σειράς  Σασμός και θα αλλάξει την πορεία της ζωής τους.

Πρώτος και καλύτερος θα πέσει στη φωτιά του έρωτα ο Μανώλης. Το συνεσταλμένο παιδί θα αγαπήσει μια τυφλή κοπέλα! Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται ανάμεσα σε δύο φοιτητές.

  Ο Μανώλης γοητεύεται από την Κλαίρη που θα υποδυθεί η Ευθαλία Παπακώστα, η οποία τον ενημερώνει πως είναι τυφλή, αλλά εκείνος δεν πτοείται. Η νέα αυτή ηρωίδα έρχεται στη σειρά για να φέρει τη μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση, αλλά και να περάσει ηχηρά μηνύματα στους τηλεθεατές. Μια κοπέλα δυναμική, όμορφη, με χιούμορ και αυτοσαρκασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες , η Κλαίρη φοιτά στο πανεπιστήμιο του Μανόλη, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τη ζωή και τις δυσκολίες με αισιοδοξία. Αυτό θα το διακρίνει αμέσως ο πρωταγωνιστής μας, ο οποίος δεν θα διστάσει να δείξει τον ενθουσιασμό αυτόν
στην οικογένειά του.

Η Κλαίρη θα δώσει δύναμη και κουράγιο στον Μανώλη, θα τον βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του και να ακολουθήσει το όνειρό του, ξεκινώντας σπουδαία καριέρα στα μαθηματικά. Από την άλλη, ο τεχνοκράτης αστυνομικός Μύρωνας θα ερωτευθεί την Άσπα! 

Κι όμως, μια μεγάλη ανατροπή περιμένει την καλόκαρδη κοπέλα. Ένας νέος έρωτας θα της κλείσει το μάτι, ειδικά μετά τον δεύτερο χωρισμό της από τον Κώστα. Δυστυχώς, ο άνδρας της θα τη δείρει ξανά.

 Ο Κώστας θα ασκήσει ξανά βία στη σύζυγό του, παρά τις υποσχέσεις του πως θα αλλάξει. Η Άσπα τρέχει στο αστυνομικό τμήμα και ικετεύει για βοήθεια. Ο Μύρωνας είναι αυτός που θα κλέψει την καρδιά της ηρωίδας, καταβάλλοντας προσπάθειες να της απαλύνει τον πόνο με το φλερτ του. Μόνο που ο Αντώνης δεν θα δείξει ιδιαίτερα χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη.

Θα ζητήσει από τον Μύρωνα να απομακρυνθεί από την Άσπα, προειδοποιώντας τον πως με αυτό το ειδύλλιο κινδυνεύει.

Τέλος, εραστή θα βρει και η μαμά της Στέλλας! Η κυρία Σοφία απατά τον κ. Τάσο, καθώς νιώθει μόνη της στον γάμο αυτόν. Η κόρη της θα γίνει έξαλλη και θα προσπαθήσει να μην πάρουν διαζύγιο οι δικοί της.

Espressonews.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα