Γιάννης Χατζηγεωργίου: Όταν είδα το φιλί Μυριέλλας - Κατσαούνη πέθανα στα γέλια αλλά το περίμενα

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Όταν είδα το φιλί Μυριέλλας - Κατσαούνη πέθανα στα γέλια αλλά το περίμενα

O Γιάννης Χατζηγεωργίου ήταν καλεσμένος την Πέμπτη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στο ΣΚΑΙ και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα όσα συμβαίνουν στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης, ενώ αναφέρθηκε και στο φλερτ που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη. Μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι το περίμενε το φιλί ανάμεσα στους συγκεκριμένους παίκτες, ενώ αποκάλυψε και το πώς ξεκίνησε η συμπάθεια μεταξύ τους.

Την 4η ημέρα που είχαν επιτεθεί όλα τα κορίτσια στη Μυριέλλα, βάζει τα κλάματα off camera. Και έρχεται ο Κατσαούνης με ένα πολύ γλυκό τρόπο και της λέει σου έφτιαξα ένα κοχυλάκι. Τέσσερις μέρες πριν όχι τον έκραζε, αλλά γέλαγε με τις αντιδράσεις του. Και αρχίζει ξαφνικά να υπάρχει μια συμπάθεια. Ότι κοίτα να δεις, ένας από την αντίπαλη ομάδα με σέβεται και με εκτιμάει.

Εγώ όταν είδα το φιλί… Τα 2-3-4 φιλιά πόσα ήταν. Τρία έπιασαν οι κάμερες, πόσα ήταν ακόμα δεν ξέρω! Πέθανα στα γέλια. Γιατί το περίμενα. Το περίμενα ως ένα βαθμό. Είπα και στην κάμερα ότι δεν το νομίζω, δεν το πιστεύω, αλλά λίγο-πολύ μέσα μου το έβλεπα κιόλας. Είναι άσχημο, έχει κι ένα άτομο εδώ στην Αθήνα. Ο Γιώργος διεκδίκησε παιδιά! Ο Γιώργος είναι μαχητικός.

Πιστεύω ότι η Μυριέλλα είναι ένας άνθρωπος της αντίδρασης και λίγο. Διαταράσσεται πολύ στο παιχνίδι και στις συνθήκες που είναι αντίξοες. Η Μυριέλλα είχε μεγάλους πόνους, όπως και εγώ. Έκλαιγε σχεδόν κάθε βράδυ από τον πόνο. Αυτό συναισθηματικά σε επηρεάζει και σε πάει σε άλλα μονοπάτια», επισήμανε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα