Σασμός: Ανείπωτη τραγωδία, εκδίκηση, πνίγονται στο αίμα. Πότε έρχεται το end

Σασμός: Ανείπωτη τραγωδία, εκδίκηση, πνίγονται στο αίμα. Πότε έρχεται το end

Ο Σασμός σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης και κρατάει την πρωτιά στον έντονο ανταγωνισμό που έχει ξεκινήσει με την έναρξη του δεύτερου μισού της σεζόν. Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι καταιγιστικές, ανατρεπτικές και δραματικές. 

Σασμός: Η ψευδομαρτυρία φέρνει την τραγωδία
Από τη στιγμή που ψευδομαρτύρησε στην κατάθεσή της στην αστυνομία, ότι ο Πέτρος Βρουλάκης είναι ο φονιάς του Στεφανή Σταματάκη και ο αστυνομικός διευθυντής Φραγκιαδάκης επιβεβαίωσε ότι το άλλοθι του είναι ψεύτικο, η Θοδώρα είναι η ηθική αυτουργός για όσα θα ακολουθήσουν. Και όλα αυτά, για να εκδικηθεί τον Πέτρο, αυτόν που τόλμησε να αρνηθεί τον έρωτά της.Ο Αστέρης μόλις μαθαίνει ότι η Αργυρώ έδωσε ψεύτικο άλλοθι στον Πέτρο, εξοργίζεται, ξεσπά επάνω της, οπλίζεται και ψάχνει τον Πέτρο για να εξηγηθεί μαζί του.

Η συνάντησή τους είναι ηλεκτρισμένη, το μίσος που χωρίζει τις δύο οικογένειες είναι μεγάλο. Ο Αστέρης εκτός ορίων ορμά στον Πέτρο. Εκείνος τρομοκρατημένος, προσπαθεί να αμυνθεί, τραβάει το πιστόλι του και πυροβολεί στον αέρα. Ο Αστέρης πυροβολεί κι αυτός στον αέρα, μόνο που η δική τους σφαίρα εξοστρακίζεται και χτυπάει τον Πέτρο στην καρδιά. Ο θάνατος είναι ακαριαίος.

Ο Σασμός δίνει τη θέση του στην εκδίκηση ...

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Σασμός: Ο σκηνοθέτης της σειράς αποκαλύπτει πότε έρχεται το end

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα