Ράδιο Αρβύλα: Μυστήριο με βίντεο που κατέβασαν με σχόλια για διαρροές βίντεο στο διαδίκτυο

Ράδιο Αρβύλα: Μυστήριο με βίντεο που κατέβασαν με σχόλια για διαρροές βίντεο στο διαδίκτυο

Νέα ερωτήματα για τη στάση των Ράδιο Αρβύλα στη σκιά του σκανδάλου με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο δημιουργεί η παρατήρηση χρηστών του διαδικτύου ότι η ομάδα του Αντώνη Κανάκη αποφάσισε να κατεβάσει συγκεκριμένο βίντεο από το κανάλι της εκπομπής στο YouTube.
 
Σύμφωνα με χρήστες του Twitter το βίντεο που κατέβηκε περιείχε σχόλιο του Αντώνη Κανάκη για τη διαρροή ροζ βίντεο από το Big Brother ενώ υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχε επανέλθει και παλαιότερο βίντεο των Ράδιο Αρβύλα στο οποίο διακωμωδούσαν τη δημοσιοποίηση ιδιωτικών στιγμών γυναικών.

Στο επίμαχο απόσπασμα ο Αντώνης Κανάκης ακούγεται να σχολιάζει όχι μόνο κάθονται στο κοντρόλ της παραγωγής και παρακολουθούν δυο ανθρώπους να κάνουν σeξ και γελάνε εις βάρους τους, αλλά το διαρρέουν και στο διαδίκτυο

 Οι ίδιοι χρήστες του twitter ανέσυραν, επίσης, ένα βίντεο από εκπομπή του 2010 στην οποία, όπως υποστηρίζουν οι «Ράδιο Αρβύλα» κάνουν νύξεις στον Στάθη Παναγιωτόπουλο για κάποια ροζ βίντεο ο οποίος «δαγκώνεται» αμήχανα.

1/ Αν κάποιος αναζητήσει το επεισόδιο του #radioarvyla της 24/11/2021, δεν θα μπορέσει να το βρει.


Στην επίσημη σελίδα τους εμφανίζεται ως «απόρρητο», ενώ όσοι άλλοι χρήστες το είχαν ανεβάσει στα κανάλια τους, έχει γίνει report και το βίντεο έχει κατέβει. pic.twitter.com/fVCaiEdiwK

— Georgy Zhukov ☭ (@GeorghyZhukov) December 23, 2021

e-daily

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα