Νίκος Στραβελάκης: Πώς χτυπήθηκα από τον κορονοϊό – Οι 5 ύπουλες παγίδες που βίωσα

Νίκος Στραβελάκης: Πώς χτυπήθηκα από τον κορονοϊό – Οι 5 ύπουλες παγίδες που βίωσα

Για τις πέντε ύπουλες παγίδες που βίωσε μέσα από τις περιπέτειά του με τον κορονοϊό μιλάει μέσα από το νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ ο Νίκος Στραβελάκης. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος χαρακτηρίζει όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες απρόσμενη εξέλιξη, καθότι ήταν τρεις φορές εμβολιασμένος και χωρίς υποκείμενα νοσήματα.

Όπως επισημαίνει στο κείμενό του που δημοσιεύει o ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος, αισθάνθηκε την ανάγκη να δημοσιοποιήσει κάποια πράγματα που συνειδητοποίησε μέσω της προσωπικής του εμπειρίας, «με τη σκέψη ότι μπορεί έτσι να αποτραπούν σοβαρές νοσήσεις, νοσηλείες και να σωθούν ανθρώπινες ζωές»,.

Το κείμενο του δημοσιογράφου:
Μέσα από το νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ, μετά από μια απρόσμενη για μένα εξέλιξη της περιπέτειας του κορoνοιού, καθότι τρεις φορές εμβολιασμένος και χωρίς υποκείμενα νοσήματα, νιώθω την ανάγκη να δημοσιοποιήσω πέντε παγίδες, όπως τις έζησα, με τη σκέψη ότι μπορεί έτσι να αποτραπούν σοβαρές νοσήσεις, νοσηλείες και να σωθούν ανθρώπινες ζωές

1. Όταν έκανα την τρίτη δόση του εμβολίου, ακριβώς στο εξάμηνο από τη δεύτερη, είχαν πέσει τα αντισώματα ήδη – όπως αποδείχθηκε – άρα ήμουν πολύ λιγότερο καλυμμένος- η τρίτη δόση δεν πρόλαβε να δράσει. Επομένως, με δεδομένη και την πρόσθετη απειλή της μετάλλαξης «Όμικρον» – πιστεύω ότι η επιτροπή των εμβολιασμών θα πρέπει σύντομα να εξετάσει το ενδεχόμενο να γίνεται νωρίτερα η τρίτη δόση, πχ στους πέντε μήνες. Έστω, πρώτα για τους άνω των 60 ετών.

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα