Σασμός spoiler: Ραγδαίες εξελίξεις – Θα βρουν σφαγμένη τη Βασιλική στον τάφο του Στεφανή

Σασμός spoiler: Ραγδαίες εξελίξεις – Θα βρουν σφαγμένη τη Βασιλική στον τάφο του Στεφανή

Η Καλλιόπη χάνει τη γη κάτω από πόδια της όταν βλέπει τη Βασιλική με τον Μαθιό μαζί. Ο Mαθιός, μετά από χίλια παρακάλια της μητέρας του, γυρίζει πίσω αλλά η Καλλιόπη, που δεν ξεχνά ποτέ, αποφασίζει ότι η Βασιλική είναι η πηγή του κακού και ότι αυτή φταίει για όλα και πρέπει να πληρώσει.

Μετά τα τελευταία γεγονότα όπου η Καλλιόπη πιάνει στα πράσα τον Μαθιό με τη Βασιλική, η κατάσταση έχει γίνει αφόρητη. Ο Μαθιός έχει ζητήσει ήδη από τη μάνα του να μην ενοχλήσει ποτέ τη Βασιλική, αλλά η Καλλιόπη το κρατάει μέσα της και το μίσος γι’ αυτή τη γυναίκα που ήταν η αιτία να καταστραφεί το παιδί της, ξεχειλίζει. Την ίδια στιγμή ο Νικηφόρος ακούει τον Αστέρη και την Καλλιόπη να τσακώνονται για την κρυφή σχέση του Μαθιού με μια παντρεμένη, καθώς ο Αστέρης, που δεν ξέρει τι έχει γίνει, της λέει να μην ανακατεύεται. 

Ο Νικηφόρος λίγο αργότερα ρωτά τη μητέρα του: Εσύ ξέρεις τίποτα για τη γυναίκα αυτή την παντρεμένη που τα έχει με τον Μαθιό;, της λέει και η Βασιλική ταράζεται, αλλά προσπαθεί να μην το δείξει: «Πού να ξέρω, αγόρι μου; Δεν μου λέει και τα ερωτικά του ο Μαθιός και καλά θα κάνεις να μην ανακατεύεσαι κι εσύ», τον συμβουλεύει.

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα