Σασμός: Η Στέλλα χάνει το παιδί. Τι θα γίνει μέχρι και την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου

Σασμός: Η Στέλλα χάνει το παιδί. Τι θα γίνει μέχρι και την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου

Ο Σασμός αποκτά πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον, με τις εξελίξεις που ακολουθούν να είναι άκρως καταιγιστικές τις επόμενες εβδομάδες.

Ακόμα πιο συγκλονιστικός αναμένεται να γίνει ο Σασμός στα επόμενα επεισόδια, τα οποία αναμένεται να καθηλώσουν ακόμα περισσότερους τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη σειρά του Alpha που έχει φέρει τα πάνω κάτω στη φετινή τηλεθέαση, θα έχει καταιγιστικές εξελίξεις και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρα για το τι ακριβώς θα ακολουθήσει.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αναλυτικά τα όσα θα γίνουν!

Δευτέρα 25/10 – Επεισόδιο 30
Η Καλλιόπη πιέζει τη Στέλλα να της αποκαλύψει ποια είναι η ερωμένη του Αστέρη, αφήνοντας τον ίδιο και την Αργυρώ σε αναμμένα κάρβουνα.

Ο Πέτρος συναντά επιτέλους τη Σεμίνα, και ένα ερωτικό παιχνίδι ξεκινά μεταξύ τους. Μανόλης και Νικηφόρος ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για το Ηράκλειο.

Ο Μανόλης αγωνιά για το αποτέλεσμα της παράδοσης του φακέλου στην αστυνομία, όσο ο Αστέρης ζητάει από τη Στέλλα να τον βοηθήσει.

Τα πράγματα ωστόσο φαίνεται ότι παίρνουν άσχημη τροπή. Η Αργυρώ αποκαλύπτει στη Μαρίνα το μυστικό τους, και η σχέση των δύο νέων φαίνεται να μπαίνει σε δρόμο χωρίς επιστροφή, τη στιγμή που ένα αστυνομικό μπλόκο απειλεί να θέσει τη ζωή του Μαθιού σε κίνδυνο…

Τρίτη 26/10 – Επεισόδιο 31 ...

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr