Άγριες Μέλισσες: Οι σεναριογράφοι διαψεύδουν δημοσίευμα που τους θέλει να αλλάζουν την πλοκή

Άγριες Μέλισσες: Οι σεναριογράφοι διαψεύδουν δημοσίευμα που τους θέλει να αλλάζουν την πλοκή

Οι Άγριες Μέλισσες, τη φετινή σεζόν τους μπήκαν στον τρίτο κύκλο τους και αγγίζουν ένα θέμα το οποίο είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο για μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών καθώς είναι ακόμα νωπό στη μνήμη τους. Οι Άγριες Μέλισσες φέτος… πετάνε υπό τη βαριά σκιά της Χούντας.

 
«Όταν αποφασίσαμε να συνεχίσουμε με την τρίτη σεζόν, ξέραμε πως το ιστορικό πλαίσιο στο οποίο θα μπαίναμε ήταν πάρα πολύ σημαντικό και δεν είχαμε καμιά πρόθεση να το αγνοήσουμε ή να υπάρχει ως αίσθηση στο background της ιστορίας. Αυτό το κάναμε ξεκάθαρο τόσο στο κανάλι, όσο και στην παραγωγή μας ότι αφού μπαίνουμε σε μια σκοτεινή περίοδο για την Ελλάδα, το γεγονός αυτό θα αποτελέσει έναν από τους πυλώνες της τρίτης σεζόν. Από εκεί αντλήθηκαν οι νέοι χαρακτήρες και στήθηκαν οι ιστορίες μας, γιατί οι Άγριες Μέλισσες είναι ένα προϊόν μυθοπλασίας και έτσι θα παραμείνει. Με βάση αυτό το σκεπτικό λοιπόν ξέραμε πως θα παρουσιάσουμε σκηνές που πιθανόν θα προκαλέσουν συζητήσεις, ίσως και αντιδράσεις» είπαν οι σεναριογράφοι της σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης στο Newsbeast.

Ωστόσο, ένα πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τους σεναριογράφους να αλλάζουν την πλοκή των «Άγριων Μελισσών» με στόχο να καταγράψουν υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης σε μια σεζόν με ιδιαίτερα «σκληρό» ανταγωνισμό στην prime time.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα ήθελε τους Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη, στα επόμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών» να περιορίζουν τις ιστορικές αναφορές και να αναπτύσσουν περισσότερο τις ερωτικές ιστορίες αλλά και τις αισθησιακές σκηνές των πρωταγωνιστών της σειράς «αφού γνωρίζουν καλά πως αυτό είναι που θέλουν τελικά να δουν οι τηλεθεατές».

Η απάντηση της Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη
   
Μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο facebook, οι σεναριογράφοι των «Άγριων Μελισσών», Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης αναφέρθηκαν στον ισχυρισμό του δημοσιεύματος και ξεκαθάρισαν πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί καθώς αυτό είναι «κάτι στο οποίο είμαστε τελείως αντίθετοι ως δημιουργοί».

Συγκεκριμένα, οι σεναριογράφοι έγραψαν πως: «Δε συνηθίζουμε να διαψεύδουμε οτιδήποτε γράφεται για τη σειρά, εκτός αν υπάρχει λόγος. Και τώρα υπάρχει. Γιατί το παρακάτω απόσπασμα από πρόσφατο δημοσίευμα, μας καταλογίζει κάτι στο οποίο είμαστε τελείως αντίθετοι ως δημιουργοί. Όχι, δεν αλλάζει τίποτα στην πλοκή και στην ιστορία όπως την έχουμε σχεδιάσει για την τρίτη σεζόν. Τα σενάρια είναι γραμμένα για τους επόμενους τρεις μήνες, γυρίζονται κανονικά και ουδέποτε θα ακυρώναμε τον σχεδιασμό που κάνουμε μήνες τώρα με όρους τηλεθέασης. Σεβόμαστε τους τηλεθεατές που μας παρακολουθούν και την ιστορία που υπηρετούμε χωρίς συμβιβασμούς τα τελευταία δύο χρόνια».

https://www.newsbeast.gr