Squid Game – Το Άμπου Ντάμπι ζωντανεύει το Παιχνίδι του Καλαμαριού

Squid Game – Το Άμπου Ντάμπι ζωντανεύει το Παιχνίδι του Καλαμαριού

Η κορεατική σειρά του Netflix Squid Game έχει σαγηνεύσει τόσο πολύ ανθρώπους από όλον τον κόσμο με αποτέλεσμα μία ομάδα στο Αμπού Ντάμπι να αναδημιουργεί τα παιδικά παιχνίδια της σειράς – αλλά φυσικά χωρίς την αιματοχυσία και τις δολοφονίες.

Συγκεκριμένα, το Κορεατικό Πολιτιστικό Κέντρο (KCC) στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) αποφάσισε να ζωντανέψει την εμβληματική σειρά αυτή την εβδομάδα φιλοξενώντας μια αναπαράσταση των αγώνων.  

Για όσους δεν έχουν ακόμη γοητευτεί από το Squid Game-mania, η υπόθεση είναι απλή- καθώς 456 άτομα από όλα τα κοινωνικά στρώματα συμμετέχουν εθελοντικά σε παιχνίδια για να κερδίσουν ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο, το οποίο αυξάνεται μετά από κάθε αποχώρηση. Οι έξι γύροι προήλθαν από αγαπημένα παιδικά παιχνίδια στην Κορέα.

Η εκπομπή ανέβηκε γρήγορα στην κορυφή της κατάταξης του Netflix στις περισσότερες χώρες λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του.

Το κεφάλαιο του Κορεατικού Πολιτιστικού Κέντρου στα ΗΑΕ έχει επιλέξει 30 άτομα για να συμμετάσχουν σε δύο ξεχωριστές συνεδρίες των αγώνων. Οι συμμετέχοντες θα φορούν στολές με το λογότυπο του Squid Game και το προσωπικό θα φορά τις ροζ στολές με τις τετράγωνες ή κυκλικές μάσκες.  

Οι ομάδες θα παίξουν τα ίδια παιχνίδια, ωστόσο δεν θα υπάρχουν αποχωρήσεις όπως στην σειρά.

Επίσης σε αντίθεση με τη σειρά όπου όποιος κερδίσει θα φύγει με 45,6 δις ευρώ, στο Άμπου Ντάμπι δεν θα υπάρχει χρηματικό έπαθλο, μόνο παιχνίδι.

Οι εγγραφές στο κοινό άνοιξαν μεταξύ 30 Σεπτεμβρίου και 6 Οκτωβρίου και από εκεί θα επιλεχτούν οι παίκτες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα