Βίκυ Καγιά: Αυτή είναι η αλήθεια για την αποχώρηση μου από το GNTM

Για εμένα ήταν η ώρα να σταματήσω. Δεν έγινε εύκολα, έγινε όμως…  Από την άποψη του να είμαι εκεί και να βλέπω τα μοντέλα, ναι μου έλειψε. Τα πολύωρα γυρίσματα και όλο το καλοκαίρι που δουλεύουν τα παιδιά ασταμάτητα, μπορώ να σου πω ότι δεν μου έλειψε γιατί είχα πέντε χρόνια να κάνω διακοπές και από την άλλη η πρόταση του Dancing with the Stars με σήκωσε από τη θέση μου, χόρεψα πριν μου το πουν, αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά.

Για την αποχώρησή της από το GNTM , τα συναισθήματά της και τον λόγο για τον οποίο πήρε αυτήν την απόφαση μίλησε η Βίκυ Καγιά τόσο στο περιοδικό GLAM όσο και στην πρωινή εκπομπή του Star “Star Breakfast”.

Όπως είπε στο περιοδικό, η Βίκυ Καγιά, αποκαλύπτοντας τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε από το GNTM, “υπήρξε η πρόταση για το Dancing with the Stars και έπρεπε να σταματήσω από το άλλο project γιατί είχα κουραστεί πάρα πολύ.

Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο πίσω από αυτό. Είχα μείνει πέντε χρόνια χωρίς διακοπές με δύο μικρά παιδιά στο σπίτι, δεν ένιωθα ότι μπορούσα να συνεχίσω άλλο σε αυτόν τον ρυθμό.

Από την κούραση και την ταλαιπωρία δεν είχα την ενέργεια και το πάθος που έπρεπε να έχω. Χρειαζόμουν πρωτίστως να ξεκουραστώ και η πρόταση του DWTS με σήκωσε από την καρέκλα, μου έδωσε προοπτική, πάθος, χαρά. Είναι ένα νέο challenge”.

Και πρόσθεσε: “Ήταν πολύ δύσκολο όταν πήρα την απόφαση την προηγούμενη άνοιξη. Μόνο ψυχοσωματικά δεν έβγαλα. Το πένθησα πολύ”.

Μιλώντας στο “Star breakfast” εξέφρασε το παράπονό της για το γεγονός ότι στην Ελλάδα υπάρχει θέμα με τις ομάδες: “Από το εμείς γίνεται το εγώ… Είναι ένα θεματάκι που έχουμε στην Ελλάδα, δεν συντονιζόμαστε με το “εμείς” και είναι ένα παραπονάκι μικρό αυτό” σημείωσε και στη συνέχεια είπε:

“Νιώθω καλά που άλλαξα ομάδα. Μέχρι να καταφέρω να βγάλω από το στομάχι μου και από την καθημερινότητά μου το GNTM και να πω ότι για λόγους και προσωπικούς και επειδή υπήρχε κι ένα άλλο πρότζεκτ πρέπει να λείψω, έπαθα διάφορα ψυχοσωματικά…

Δεν ήμουν καλά, μέχρι να το καταλάβω, να το πούμε, να το νιώσω, να το αισθανθώ, να το δεχτώ. Δεν υπαρχει σούπερ ήρωας. Μετά το τέλος της προηγούμενης σεζόν το αποφάσισα γιατί είχε να κάνει και με μένα που είχα πάρα πολύ κουραστεί, δέχτηκα και τη νέα πρόταση, είμαι και μαμά, ήθελα να κάτσω κι ένα καλοκαίρι με τα παιδιά”.

“Δυστυχώς ο προγραμματισμός έπρεπε να προχωρήσει όπως προχωράει οπότε δεν υπήρχε άλλη επιλογή από τη δική μου τη μεριά. Αλλά αυτό είναι κάτι πολύ σχετικό γιατί ο κάθε άνθρωπος, ο κάθε επαγγελματίας παίρνει αποφάσεις για τη δική του ζωή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα