Επίθεση στους δημοσιογράφους του Open: Η φρασεολογία των δραστών παραπέμπει σε φασίστες

Επίθεση στους δημοσιογράφους του Open: Η φρασεολογία των δραστών παραπέμπει σε φασίστες

Για την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε την ώρα που κάλυπτε την πυρκαγιά της Βόρειας Αττικής μίλησε ο δημοσιογράφος του Open, Κώστας Αλατζάς.

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα του Σαββάτου και την ώρα που οι δημοσιογράφοι Κώστας Αλατζάς, Ελευθερία Σπυράκη και ο οπερατέρ Στράτος Χαβαλέζης προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους και να μεταφέρουν τις τελευταίες εξελίξεις από το μέτωπο της φωτιάς στην Αττική, τραμπούκοι τους επιτέθηκαν χτυπώντας τους και σπάζοντας τα τζάμια του αυτοκινήτου τους.

Μάλιστα, η επίθεση έγινε ουσιαστικά on air, καθώς εκείνη την ώρα έκανε ρεπορτάζ η Ελευθερία Σπυράκη μέσω τηλεφώνου. Η ίδια ακούγεται να φωνάζει και να κλαίει όταν η παρέα των δειλών άρχισε να χτυπάει τον συνάδελφό της.
 
Ο Κώστας Αλατζάς περιγράφει στο δελτίο ειδήσεων του Open πως κάποιοι τον «περιτριγύριζαν» από νωρίς: «Από τις απογευματινές συνδέσεις υπήρχε μια ομάδα ανθρώπων που on camera έβριζαν. Υπήρχε μια ομάδα που ανεβοκατέβαινε καθόλη τη διάρκεια των συνδέσεων από τις 8 μέχρι τα μεσάνυχτα από Θρακομακεδόνες μέχρι το Κρυονέρι».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα