Νίκη Λυμπεράκη – Η ανάρτησή της για την αποχώρηση από το Open

Νίκη Λυμπεράκη – Η ανάρτησή της για την αποχώρηση από το Open

Η Νίκη Λυμπεράκη αποτελεί παρελθόν από το Open, με τον σταθμό να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας τους την Παρασκευή 30 Ιουλίου. Αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού δελτίου ειδήσεων, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, με ανάρτηση στο Instagram, έκανε έναν μίνι απολογισμό και αποχαιρέτησε το κανάλι και τους συνεργάτες της.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
«Τελευταίο δελτίο στο Open για μένα το αποψινό. Εδώ κλείνει ο πιο ενδιαφέρων ως τώρα κύκλος της επαγγελματικής μου ζωής, μετά από δύο πολύ έντονα χρόνια. Για τη δουλειά που κάναμε στο Open νιώθω περήφανη. Όχι μόνο για τη σημαντική αύξηση της τηλεθέασης, αλλά, πάνω από όλα, για την ποιότητα της δουλειάς μας. Οφειλόμενες ευχαριστίες λοιπόν σε όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους και τεχνικούς, στη διεύθυνση και στη διοίκηση.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες όμως χρωστάω και στην ιδιοκτησία για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Η δική σας εμπιστοσύνη είναι βέβαια η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας! Καλή επιτυχία σε όλη την ομάδα του #Open μέσα από την καρδιά μου, καλές διακοπές και να προσέχετε».

  Το OPEN αποχαιρέτησε με δελτίο Τύπου τη δημοσιογράφο αναφέροντας:
«Ολοκληρώνεται η συνεργασία του ΟΡΕΝ με τη Νίκη Λυμπεράκη, η οποία από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας, συνέβαλε σημαντικά στην αύξηση της απήχησης του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων. Το ΟΡΕΝ την ευχαριστεί και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά βήματά της».

https://www.in.gr