Η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε τους συνεργάτες της!

Η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε τους συνεργάτες της!

Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται για την επιστροφή της στο τηλεοπτικό τοπίο και όπως είναι λογικό θέλει να έχει δίπλα της πρόσωπα τα οποία εμπιστεύεται και έχει «δέσει» ώστε να περνούν κι αυτοί καλά και οι τηλεθεατές καλύτερα.

Για αυτό και η Ελένη Μενεγάκη φτιάχνει την ομάδα της, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες με αρκετούς παλιούς και δοκιμασμένους συνεργάτες της που δεν φαίνεται να σκέφτονται στιγμή την πρόταση να βρεθούν ξανά μαζί της.

 Ας πάμε λοιπόν στους… έμπροσθεν, αυτούς που θα βλέπετε καθημερινά δίπλα της. Σίγουρη είναι η μετακίνηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου που από τη «Δανάη» θα είναι ξανά στην «Ελένη». Σίγουρη επίσης θεωρείται και η… μετακόμιση, αφού θα πάει στο MEGA από τον ALPHA όπου βρίσκεται, του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου, αφού η σχέση του δημοσιογράφου με την Ελένη είναι πολύχρονη, δοκιμασμένη και αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Δικαιολογημένα λοιπόν εκτιμάται ότι ο έμπειρος Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θα είναι στη μόνιμη και καθημερινή παρέα της «Ελένης».

Ωστόσο για τα υπόλοιπα μέλη της παίζουν ακόμα τρία ονόματα, τα οποία θα αποφασιστούν οριστικά τις επόμενες ημέρες και το ένα από αυτά είναι σύμφωνα με το newsit.gr, του Δημήτρη Ουγγαρέζου με τον οποίο έχουν γίνει πολλές συζητήσεις, αλλά η συμφωνία και από τις δύο πλευρές θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Ένα άλλο πρόσωπο που… θέλει καρέκλα δίπλα από την Ελένη Μενεγάκη είναι επίσης γνωστός παρουσιαστής… που ακόμα όμως δεν έχει κλείσει… στο βιογραφικό του έχει πολλές εκπομπές, ακόμα και σε παραγωγές… στο εξωτερικό!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα