MasterChef 5: Συγκινήθηκε ο Νίκος Σκορδάκης λίγο πριν τη δοκιμασία αποχώρησης

MasterChef 5: Συγκινήθηκε ο Νίκος Σκορδάκης λίγο πριν τη δοκιμασία αποχώρησης

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το MasterChef 5 άνοιξαν την πόρτα του πλατό και μπήκαν στην κουζίνα του διαγωνισμού.

Μαργαρίτα Νικολαΐδη, Παύλος Χάππιλος και Νίκος Σκορδάκης ήταν οι τρεις μάγειρες οι οποίοι θα κοντραριστούν και θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό.

Κριτές και παίκτες υποδέχθηκαν τον F&B chef του MasterChef, Νίκο Θωμά ώστε να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες για το πιάτο το οποίο θα έπρεπε να αντιγράψουν.

Ο Νίκος Θωμάς πριν ενημερώσει τους παίκτες για τις παρασκευές του πιάτου θέλησε να πει «ευχαριστώ» στους παίκτες για όλα όσα πέρασαν μαζί από την αρχή του MasterChef.

Τα λόγια και το «ευχαριστώ» του Νίκου Θωμά στους παίκτες συγκίνησαν πολύ τον Νίκο Σκορδάκη, και δάκρυα άρχισαν να τρέχουν από τα μάτια του.

«Συγκινήθηκα πάρα πολύ γιατί είναι σαν πατέρας μας, σαν φίλος μας… είναι δίπλα μας όλον αυτόν τον καιρό πράγμα που δε φαίνεται στις κάμερες. Οτιδήποτε ζητάμε μας το φέρνει. Δε μας χαλάει χατίρι, μας βοηθάει, μας εμψυχώνει… Πόσο μάλλον όταν πρέπει να αντιγράψεις ένα πιάτο του και πρέπει να σε κρίνει που θα ‘ρθει σε δύσκολη θέση… Όλο αυτό είναι λίγο περίεργο», είπε ο Νίκος Σκορδάκης στην κάμερα του MasterChef.

https://www.newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα