Survivor – Χριστίνα Κεφαλά: Ο Σάκης είναι χειριστικός και κάνει τα πάντα για να φανεί

Survivor – Χριστίνα Κεφαλά: Ο Σάκης είναι χειριστικός και κάνει τα πάντα για να φανεί

Ο Σάκης έχει σκοπό να πάει τελικό. Σίγουρα θα εκμεταλλευτεί πολλά πράγματα για να φανεί....

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το «Survivor» έκανε η Χριστίνα Κεφάλα στην κάμερά του «Love it». Η πρώην παίκτρια μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι, χαρακτήρισε τον James παίκτη στρατηγικής και «κάρφωσε», μεταξύ άλλων, τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος είχε δηλώσει πως δεν είχε καμία σχέση μαζί της πριν την είσοδό τους στο «Survivor».

«Είμαι καλά, αλλά είμαι λίγο στεναχωρημένη με την αποχώρησή μου. Μετά την ένωση ήρθα κοντά με τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάνθη και είδα τα παιδιά να απομακρύνονται. Ο James δε θα έλεγε ποτέ να με ψηφίσουν όλοι. Θα το πήγαινε διπλωματικά. Τον έχω μάθει.

Δεν υπήρχε αρκετός χώρος στην καλύβα επειδή είχαν απλωθεί και πήγα και κοιμήθηκα με τον Τριαντάφυλλο. Ο Σάκης ήθελε να τα ρίξει σε μένα για να φανεί στην τηλεόραση πως έχω εγώ το πρόβλημα και εκείνος είναι αυτός που τα ενώνει όλα. Δεν έριξα ευθύνες στον Νίκο που με ψήφισε ότι το έκανε επίτηδες. Με πειράξει που όταν γύρισα από το νοσοκομείο ο Νίκος δε μου ζήτησε συγγνώμη. Είδα πως δεν χάρηκαν πολύ που γύρισα από το νοσοκομείο. Ο James με κατέβασε δυο φορές από τη βάρκα και μου το χτύπαγε σε δύο συμβούλια. Ο Ταβλαδάκης είχε πει κάτι στα παιδιά από τι συμβαίνει έξω και ότι είναι μισητοί, είχε έρθει διαβασμένος.

Ο Σάκης δεν είναι και το πιο ήρεμο παιδί. Ο Σάκης έλεγε πως δεν είχε κάτι μαζί μου. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να τον εμπιστευτώ. Είναι και λίγο για το φαίνεσθαι. Είναι χειριστικός. Μπορεί να εκμεταλλεύονταν καταστάσεις για να φανεί. Ο Σάκης έχει σκοπό να πάει τελικό. Σίγουρα θα εκμεταλλευτεί πολλά πράγματα για να φανεί. Ο Νίκος υλοποιεί ό,τι θέλει ο James. Ο Αλέξης είναι πολύ έξυπνος, πολύ χειριστικός και διπλωμάτης. Έχει ταλέντο σε όλα. Έχει εμμονή με τον James. Το σχόλιο για τα όπλα μου το έκανα για πλάκα. Δεν ήθελα να προσβάλλω τις συμπαίκτριές μου. Το έκανα για πλάκα, δεν ξέρω πως πέρασε στον κόσμο» είπε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Κεφαλά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα