Survivor: Οι νικητές του επάθλου και ο διάλογος Μπόγδανου-Παππά που τους έφερε στα χέρια!

Survivor: Οι νικητές του επάθλου και ο διάλογος Μπόγδανου-Παππά που τους έφερε στα χέρια!

Tο Survivor προχωρά με εντάσεις και ανατροπές, με τους τηλεθεατές να καθηλώνονται για να παρακολουθήσουν οποιαδήποτε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τις διαρροές οι μπλε είναι αυτοί που θα κερδίσουν το σημερινό αγώνισμα επάθλου.

Επίσης στο επεισόδιο της Κυριακής θα μας δείξει πλάνα τρομερού καυγά. Πρωταγωνιστές ο Αλέξης Παππάς και ο Ηλίας Μπόγδανος. Μόνο που αυτή την φορά τα πράγματα πήγαν να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο, αφού οι δύο παίκτες των Κόκκινων έφτασαν πολύ κοντά στο να παίξουν ξύλο.

Το trailer ξεκινάει με τον Αλέξη Παππά να ακούγεται να λέει πως για ακόμα μία φορά είχε δίκιο ενάντια στον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος μιλάει στη συνέχεια και λέει: «Ακολουθεί ένα πλάνο. Αν καταφέρει και γυρίσει όλη την παραλία εναντίον μας, τότε η κατάσταση για εμένα και το Νίκο θα είναι δύσκολη».

Σε εκείνο το σημείο ακούγεται και πάλι ο Αλέξης Παππάς: «Να δείξω τις προθέσεις μου για ενωτική διάθεση και αυτό ήταν αντιληπτό από τον Ηλία», με το πλάνο στη συνέχεια να πηγαίνει στον Ηλία Μπόγδανο: «Η στάση μου για τον Αλέξη δεν αλλάζει. Ξέρω ότι στα μάτια μου δεν ταιριάζουμε», ενώ αμέσως μετά επιστρέφει στο πλάνο ο Αλέξης Παππάς που λέει: «Α ρε φουκαρά Ηλία, τι σε περιμένει».

 Μετά από κάποιες στιγμές του αγωνίσματος,  παρουσιάζεται ο παρακάτω διάλογος που προκάλεσε την μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο…

Αλέξης Παππάς: «Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει, για αυτά που κάνει. Από εδώ και πέρα σου λέω ξεκάθαρα είσαι ο πρώτος που θα ψηφίζω»

Ηλίας Μπόγδανος: «Ψήφιζέ όσο θες, δεν με πειράζει»

Αλέξης Παππάς: «Γιατί φωνάζεις αγόρι μου»

Ηλίας Μπόγδανος: «Γιατί με ενοχλείς. Εσύ έχεις θέμα με εμένα ρε φίλε. Δεν σε ξαναβλέπω ποτέ, τελείωσε. Ούτε στον αγώνα».

Αλέξης Παππάς: «Μαζί σου».

Ηλίας Μπόγδανος: «Άντε φύγε από εδώ, βλάκα».

Αλέξης Παππάς: «Ε, πρόσεχε πως μιλάς».

Ηλίας Μπόγδανος: «Ναι, τι θα μου κάνεις»

Όπως φαίνεται, ο ένας αρχίζει να πλησιάζει απειλητικά τον άλλον, ο Γιώργος Λιανός κάνει κίνηση να μπει στην μέση, ενώ χάρη στην επέμβαση των υπόλοιπων παικτών που παίρνουν σηκωτό τον Ηλία Μπόγδανο, η κατάσταση δείχνει να ηρεμεί.

etypos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα