H Eurovision στο ERTFLIX – Η παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής

Το φεστιβάλ τραγουδιού αποκτά κατηγορία για να μπορούν να απολαύσουν οι φαν τις προηγούμενες διοργανώσεις και να δώσουν 12 πόντους στο ERTFLIX.

 Η φετινή Eurovision πλησιάζει και ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ δίνει τον παλμό της μουσικής γιορτής που εδώ και χρόνια προσφέρει πλούσιο θέαμα. Η Ελλάδα ετοιμάζεται και το ERTFLIX θα παρουσιάσει αποκλειστικά αύριο, την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021, στις 17:00, το «Last Dance», το τραγούδι με το οποίο η Stefania θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή διοργάνωση στο Ρότερνταμ.
Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της ελληνικής συμμετοχής έχει ξεκινήσει αλλά οι πολυάριθμοι φαν του διαγωνισμού έχουν ακόμη έναν λόγο να ενθουσιαστούν. Από αύριο στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ θα υπάρχει και μία νέα κατηγορία με τίτλο Eurovision! Εκεί θα μπορεί όποιος θέλει να παρακολουθήσει ολόκληρες τις προηγούμενες διοργανώσεις, από το 2004 μέχρι και την περσινή διαδικτυακή παρουσίαση του 2020. Έτσι θα έχουν τη δυνατότητα να θυμηθούν τις ελληνικές συμμετοχές, τις πρωτιές, τα τραγούδια αλλά και κάποια… «παρατράγουδα» που έχουν συμβεί. Από το «Shake it» του Σάκη Ρουβά, την Άννα Βίσση με το «Everything» και βέβαια το «My Number One» με την πρωτιά της Έλενας Παπαρίζου, αλλά και τους Ρουσλάνα, Lordi, Βέρκα Σερντούτσκα, Ντίμα Μπιλάν και Αλεξάντερ Ρίμπακ και τόσους πολλούς ακόμα που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στη σκηνή της Eurovision. Επίσης στιγμιότυπα με τους Lena («Satellite»), Loreen («Euphoria»), Λούκα Γιώρκα, Demy, Ελένη Φουρέιρα και Κατερίνα Ντούσκα, που παίρνουν ξανά θέση στην οθόνη μας δείχνοντας τον δρόμο για τη διοργάνωση του 2021.

Αύριο λοιπόν, την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021, στις 17:00, το «Last Dance» με τη Stefania θα είναι στο ERTFLIX εγκαινιάζοντας και την κατηγορία για το διαγωνισμό τραγουδιού.

https://www.newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα