Το OPEN στηρίζει την Καινούργιου στο περιστατικό με τον Κούγια

Το OPEN στηρίζει την Καινούργιου στο περιστατικό με τον Κούγια

Επίσημη θέση πήρε το Open για να στηρίξει την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά και όλους τους εργαζόμενους του καναλιού.

Παράλληλα, δηλώνει ικανοποίηση για τις διευκρινίσεις που έδωσε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας με νεότερη ανακοίνωσή του.

«Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN από την αρχή της λειτουργίας του πρεσβεύει την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών του. Τηρώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν την κοινωνία και τους πολίτες.

Σε συνέχεια της σημερινής δήλωσης του κου Αλέξιου Κούγια, ο οποίος αναφέρθηκε σε "παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής" του τηλεοπτικού μας σταθμού, επιθυμούμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για την τελευταία δήλωση - απάντησή του με την οποία διευκρινίζει ότι δεν αναφέρεται στην κυρία Καινούργιου.

Πάρα ταύτα, επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι ο σταθμός μας στηρίζει απόλυτα τη συνεργάτιδα του, της οποίας το ήθος, η αξιοπρέπεια και η επαγγελματική επάρκεια δεν αμφισβητούνται. Στηρίζει απόλυτα επίσης και κάθε άλλο συνεργάτη, δημοσιογράφο ή παρουσιαστή του σταθμού, που μάχεται στην πρώτη γραμμή για την ενημέρωση και ψυχαγωγία του κοινού, όπως επιτάσσουν το Σύνταγμα και η νομοθεσία της χώρας» αναφέρει η ανακοίνωση.