Αγγελική: Ο Παύλος πνίγει την Ιωάννα και απειλεί να αποκαλύψει τα πάντα

Αγγελική: Ο Παύλος πνίγει την Ιωάννα και απειλεί να αποκαλύψει τα πάντα

Μάθετε πρώτοι τι θα γίνει στα νέα επεισόδια της Αγγελίκης την ερχόμενη εβδομάδα, πριν αυτά παιχτούν στην τηλεόραση.

Η Σοφία και ο Παύλος τσακώνονται για το μωρό, του λέει ότι μετανιώνει που τον δέχτηκε πίσω κι ότι κανείς δεν τον θέλει. Ο Παύλος την πιάνει και την κολλάει στον τοίχο. Η Σοφία γυρίζει σπίτι πληγωμένη, ο Παύλος έρχεται κι αυτός φωνάζοντας και απειλώντας. Βρίζει τη Σοφία και την Ιωάννα και πιάνει την Ιωάννα απ’ τον λαιμό πνίγοντάς την. Η Σοφία τον απειλεί με ένα κουζινομάχαιρο για να αφήσει την αδερφή της. Η Ιωάννα καλεί την αστυνομία, ο Παύλος φεύγει.

Ο Δημήτρης λέει στην Αθηνά ότι έχει ανάγκη να μιλήσει στην ψυχίατρο για όλα, να ξαλαφρώσει. Μαρτυράει στη μάνα του ότι σκότωσε το έμβρυο της Κατερίνας. Ο Δημήτρης ταράζεται απ’ την συζήτηση του με την Αθηνά. Η Αθηνά ζητά απ’ την Αγγελική να τον βοηθήσει.

Ο Στέφανος λέει στην Δανάη ότι δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να παντρευτεί την Τζένη κι αυτή του λέει ότι αν δεν είναι σίγουρος τότε να μην το κάνει κι ότι αυτή θα είναι δίπλα του ό,τι κι αν αποφασίσει.

Ο Στέφανος λέει στην Τζένη ότι θέλει να ακυρώσουν τον γάμο κι ότι δεν νιώθει πια το ίδιο γι’ αυτή.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ Επεισόδιο 88

Η Τζένη προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο ότι δεν θέλει να χωρίσουν. Τον ρωτάει αν θέλει να χωρίσουν εξαιτίας της Αγγελικής. Ο Στέφανος της λέει ότι θέλει να χωρίσουν γιατί η σχέση τους δεν λειτουργεί. Η Τζένη κλαίει και παρακαλάει για μια ευκαιρία. Ο Στέφανος υποκύπτει.

Η Αγγελική λέει στον Μιχάλη ότι η Αθηνά δεν αφήνει κανέναν να πλησιάσει τον Δημήτρη γιατί μάλλον υποψιάζεται ότι θέλει να μιλήσει γι’ αυτά που έχει κάνει. Ο Μιχάλης της λέει ότι δεν θα αλλάξει κάτι αυτό, αφού τους έχει ήδη καταστρέψει. Ο Μιχάλης της λέει ότι θέλει την ζωή του πίσω κι εύχεται να μην είχε μάθει τίποτα.

Διαβάστε περισσότερα στο Ourlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα