Αγγελική - Spoiler: Η Αγγελική μαθαίνει πως το παιδί της ζει - Είναι η Δανάη η κόρη της;

Αγγελική - Spoiler: Η Αγγελική μαθαίνει πως το παιδί της ζει - Είναι η Δανάη η κόρη της;

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς. Στα επόµενα επεισόδια, όµως, όλα ανατρέπονται και για την Αγγελική αρχίζει ένας νέος κύκλος εξελίξεων και ανατροπών.

Όλα όσα γνώριζε η Αγγελική μέχρι στιγμής πρόκειται να γκρεμιστούν. Σύμφωνα µε τις εξελίξεις που εξασφάλισε το περιοδικό MYtv και η Σοφία Τσίρκα, στα επόμενα επεισόδια, η Τζένη μαθαίνει από τον ντετέκτιβ πως το παιδί της Αγγελικής δεν γεννήθηκε νεκρό όπως την είχαν αφήσει να πιστεύει, αλλά είναι ζωντανό. Κι ενώ η Αγγελική ξεκινά αγώνα για να το εντοπίσει, ο Δημήτρης αποφασίζει να ομολογήσει τα εγκλήματά του.

Το μωρό της Αγγελικής δόθηκε σε ίδρυμα

Όλα ξεκινούν όταν η Τζένη αναθέτει σε έναν ντετέκτιβ να ερευνήσει το παρελθόν της Αγγελικής. Κι ενώ η τελευταία πιστεύει πως εκτός από την αληθινή της ταυτότητα δεν θα βρει τίποτε άλλο κάνει λάθος. Ο ντετέκτιβ επικοινωνεί λίγες µέρες µετά µε την Τζένη και της αποκαλύπτει πως η Αγγελική ήταν έγκυος και γέννησε ένα µωρό, το οποίο όµως δόθηκε σε ίδρυµα. Εκείνη µε τη σειρά της το λέει στην Αγγελική, η οποία δεν µπορεί να το πιστέψει, καθώς εκείνη θεωρούσε πως το µωρό που κυοφορούσε γεννήθηκε νεκρό. Η Αγγελική είναι συγκλονισµένη και θέλει να µιλήσει και η ίδια µε τον ντετέκτιβ.

Η Αγγελική μαθαίνει πως το παιδί της είναι ζωντανό

Οι επόµενες µέρες θα είναι ανατρεπτικές για τη ζωή της. Όταν θα µάθει πως τελικά το παιδί της είναι ζωντανό, θα θελήσει να κάνει τα πάντα προκειµένου να το εντοπίσει. ∆εν µπορεί να πιστέψει το άσχηµο παιχνίδι που της παίζει η ζωή, ακόµη µία φορά, αλλά και ποιος την παγίδευσε και της πήρε το µωρό της. Κι ενώ συµβαίνουν όλα αυτά, το σχέδιο εκδίκησής της για τους Αργυρούς φαίνεται πως συνεχίζεται κανονικά.

Ο Δημήτρης αποφασίζει να ομολογήσει όσα έχει κάνει

Ο Δηµήτρης, µάλιστα, µετά το ατύχηµα στον στάβλο και τα χτυπήµατα που δέχτηκε από το άλογο είναι απελπισµένος και τροµαγµένος απ’ την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί. Τότε, όµως, παίρνει µία καθοριστική απόφαση. Θέλει να οµολογήσει για όλα όσα έχει κάνει. Ωστόσο, για τις προθέσεις του ενηµερώνεται η Αθηνά και προσπαθεί να τον σταµατήσει. Φοβούµενη ότι ο ∆ηµήτρης θα ανοίξει το στόµα του, αποφασίζει να τον αποµακρύνει απ’ όλους. Θέλει να τον αποµονώσει και να µην τον αφήσει να µιλάει µε κανέναν για κάποιο διάστηµα µέχρι να αναρρώσει και να του φύγει από το µυαλό η ιδέα της οµολογίας.

Η Αθηνά παίρνει δραστικά μέτρα

Ωστόσο, η Αγγελική προσπαθεί να εκµεταλλευτεί την κατάσταση του Δηµήτρη και να τον αναγκάσει να της εξοµολογηθεί όσα έχει κάνει. Κι ενώ είναι στο δωµάτιό του και τον πιέζει να της µιλήσει, την τελευταία στιγµή τούς πιάνει η Αθηνά και τον αποτρέπει. Τις επόµενες µέρες, όµως, η συµπεριφορά του Δηµήτρη δεν αλλάζει. Συνεχίζει να θέλει να ελαφρύνει την ψυχή του και να µιλήσει για όλα τα εγκλήµατα που έχει διαπράξει. Μάλιστα, ύστερα από µία συζήτηση µε τον Νικόλα, ο τελευταίος θορυβείται. Ο ίδιος µιλάει στην Αθηνά για τα όσα προσπάθησε να του εξοµολογηθεί ο αδελφός του στο δωµάτιό του, πράγµα που την αναγκάζει να πάρει ακόµη πιο δραστικά µέτρα για την αποµόνωσή του.

Είναι η Δανάη η κόρη της Αγγελικής;

Η Αγγελική, από τη στιγμή που μαθαίνει πως το παιδί της ζει, ξεκινάει εντατικά τις έρευνες, για τον εντοπισμό του. Όλα τα στοιχεία θα οδηγήσουν την πρωταγωνίστρια σε μία φρικτή ανακάλυψη. Είναι η Δανάη η χαμένη κόρη της Αγγελικής, στη σειρά του ALPHA ή κρύβεται κάτι άλλο πίσω από αυτό;

Φαίνεται πως ο δικηγόρος που όρισε η Τζένη για την παρακολούθησε, όχι απλά απέδωσε καρπούς, αλλά έφερε στην επιφάνεια μυστικά και ψέματα, που ήταν κρυμμένα για χρόνια. Τί θα δούμε στη συνέχεια και πόσο θα αλλάξει η ζωή των πρωταγωνιστών;

Οι έρευνες και ο ρόλος της Ασπασίας

Από τη στιγμή που η Αγγελική μαθαίνει πως το παιδί της ζει, κινεί γη και ουρανό για να το εντοπίσει. Συμβουλεύεται τον ντεντέκτιβ της Τζένης, ο οποίος την κατευθύνει στην Ασπασία Χατζόγλου, την γυναικολόγο που την ξεγέννησε και φίλη της μητέρας της. Η Ασπασία προσπαθεί να καθησυχάσει την Αγγελική, επισημαίνοντας πως το παιδί της είναι καλά.

Η Ασπασία έχει κρατήσει μία έμμεση επικοινωνία με το παιδί, παρακολουθώντας την πορεία της ζωής του και μαθαίνοντας για αυτό, χωρίς όμως να έχουν περισσότερες επαφές. Γνωρίζει ποια είναι η οικογένεια που το φροντίζει και πως αυτό ζει και μεγαλώνει.

Μετά από πιέσεις, η Ασπασία λυγίζει και αποκαλύπτει στην Αγγελική την αλήθεια. Μία αλήθεια που θα συγκλονίσει τους τηλεθεατές, καθώς κανείς δεν περίμενε πως το παιδί της πρωταγωνίστριας βρισκόταν τόσο καιρό κοντά της.

Είναι η Δανάη η κόρη της Αγγελικής;

Η Ασπασία μιλάει ανοιχτά για το θέμα αυτό, αποκαλύπτοντας πως η Δανάη είναι η κόρη της Αγγελικής, στη σειρά του ALPHA. Υιοθετήθηκε τυχαία από τον Στέφανο και την γυναίκα του, όταν ήταν ήδη μωρό. Οι γονείς της, την μεγάλωσαν με μεγάλη στοργή και αγάπη, ενώ η βιολογική της μητέρα βρισκόταν δίπλα της.

Περίεργα συναισθήματα κατακλύζουν την πρωταγωνίστρια, η οποία πέφτει από τα σύννεφα. Προσπαθεί να προσεγγίσει περισσότερο την Δανάη και να έρθει κοντά της. Ο Στέφανος μαθαίνει πως η βιολογική μητέρα της κόρης του την ψάχνει, αλλά δεν γνωρίζει ποια είναι η γυναίκα αυτή. Στο μεταξύ, ο Στέφανος και η Αγγελική έρχονται όλο και πιο κοντά, με τον πρωταγωνιστή να της δηλώνει ξεκάθαρα τα συναισθήματά του.

Ο Στέφανος επί χρόνια μεγαλώνει την κόρη της Αγγελικής, της γυναίκας που αγάπησε όσο καμία στη σειρά. Μάλιστα, η κόρη του είναι, στην πραγματικότητα, η ανιψιά του, καθώς γεννήθηκε μέσα από τον βιασμό των αδερφών του, προς την Αγγελική.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα