Χαιρέτα μου τον πλάτανο για τον γνωστό ηθοποιό από ΕΡΤ και DIGEA;

Εξελίξεις στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και στην επόμενη ημέρα μετά τις αποκαλύψεις, διότι είναι προφανές πλέον πώς αρχίζουν να διαφαίνονται οι επιπτώσεις.

Υπενθυμίζεται πως οι ηθοποιοί, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Ελένη Δροσάκη τον κατήγγειλαν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ζητώντας από το Πειθαρχικό Συμβούλιο τη διαγραφή του ηθοποιού.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ρεπορτάζ και τα όσα ακούγονται στον καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό χώρο, υπάρχει προβληματισμός στην ΕΡΤ για την επιτυχημένη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» που πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός και αναμένονται αποφάσεις.

Καθώς φέρεται να αναζητούν πλέον την λύση της «εξαφάνισης» του Πέτρου Φιλιππίδη από την σειρά της Δημόσιας Τηλεόρασης, είτε μέσω κάποιας αλλαγής στο σενάριο ή απλά με την άμεση απομάκρυνσή του χωρίς να κρατηθούν καν τα προσχήματα.

Οι καταγγελίες κατά του ηθοποιού, που αναμένονται να αυξηθούν, σύμφωνα με νομικούς κύκλους δεν έχουν κάποια ποινική διάσταση, εκτός εάν προκύψουν πολύ πρόσφατες καταγγελίες εντός των χρονικών πλαισίων (καταγγελίες στις αρχές εντός 3 μηνών).

 

Τέλος και η συνεργασία με την DIGEA

Πληροφορίες θέλουν η εταιρεία DIGEA να παύει την συνεργασία της με τον εν λόγω ηθοποιό ο οποίος πρωταγωνιστεί στην καμπάνια περί ψηφιοποίησης του τηλεοπτικού σήματος.

Τα νεότερα για την υγεία του

Ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύεται για τρίτη ημέρα σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Μαρούσι, με την σύζυγο του Ελπίδα Νίνου να βρίσκεται συνέχεια δίπλα του.

Συνεχίζονται οι ιατρικές εξετάσεις, καθώς κάποια προβλήματα με την κάρδια του, δεν του δίνουν ακόμη την δυνατότητα να πάρει εξιτήριο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα