Άγριες Μέλισσες: Τι θα γίνει στη συνέχεια, Δευτέρα 8 έως Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου

Άγριες Μέλισσες: Τι θα γίνει στη συνέχεια, Δευτέρα 8 έως Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου

Την ώρα που η Ελένη προσπαθεί να στείλει τον Βόσκαρη στη δικαιοσύνη, η Μυρσίνη έρχεται αντιμέτωπη με τον θύμο του Δούκα στη σειρά Άγριες Μέλισσες.
Ο Μάνος Βόσκαρης βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, όμως δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη. Την ίδια ώρα ένα διαζύγιο και ένας μυστικός γάμος έρχονται να βάλουν φωτιά στη συνέχεια της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Θα καταφέρει να γλιτώσει ο Βόσκαρης τη φυλακή στις «Άγριες Μέλισσες»;
Η εμφάνιση του Ματθαίου στον εισαγγελέα θα ανατρέψει τα δεδομένα στο επεισόδιο της Δευτέρας 8 Φλεβάρη της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ο Βόσκαρης καλείται ν’ απολογηθεί. Θα καταφέρει να τη γλιτώσει αυτή τη φορά;
Ο Γραμματικός δεν καταφέρνει να αποσπάσει τις καταθέσεις που επιθυμεί απ’ τα θύματα του Βόσκαρη και όλα δείχνουν πως η υπόθεση οδηγείται σε ναυάγιο. Η Ασημίνα κάνει ένα μικρό βήμα προς τη Δρόσω, προκαλώντας την οργή της Μυρσίνης στο επεισόδιο της Δευτέρας 8 Φλεβάρη της σειράς «Άγριες Μέλισσες».
Η Ουρανία μπαίνει δυναμικά στο νέο της επιχειρηματικό εγχείρημα, αλλά στο σπίτι εμφανίζονται τα πρώτα σύννεφα. Η Ζωρζέτ αποφασίζει να διεκδικήσει ανοιχτά τον Μελέτη. Θα καταφέρει να τον αποτραβήξει απ’ τον έρωτά του με την Πηνελόπη;

Η Ανέτ και η Ελένη θα δεχτούν από μια απρόσμενη επίσκεψη κι ένας γάμος...

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα