Βασίλης Μπισμπίκης: Ο Βόσκαρης θα γίνει ακόμη πιο κακός

Βασίλης Μπισμπίκης: Ο Βόσκαρης θα γίνει ακόμη πιο κακός

Για τον ήρωα που υποδύεται στις «άγριες Μέλισσες» μίλησε καλεσμένος στο «πρωινό» ο Βασίλης Μπισμπίκης. «στην αρχή ήμουν ένα τέρας τηλεοπτικό και τώρα είμαι ένα τέρας που το αγαπούν» σχολίασε για την αντίδραση του τηλεοπτικού κοινού στον Βόσκαρη και τα όσα κάνει.

«αυτά μου γράφουν. Είσαι πάρα πολύ κακός, τι κάνεις με τη Λενιώ, το ένα το άλλο, είσαι τέρας, αλλά σ' αγαπάμε» πρόσθεσε ο ηθοποιός και σημείωσε: «είναι οξύμωρο αλλά αυτό συμβαίνει».

«πιστεύω ότι έχει γραφεί ένας πολύ καλός ρόλος από τους σεναριογράφους, τον έχω υποστηρίξει καλά και γι' αυτό υπάρχει αυτή η ταύτιση σε σχέση με τον κόσμο. Είναι ένας πολύ καλογραμμένος ρόλος και πολύ καλογραμμένο σενάριο. Είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία ρωγμή συναισθηματική. Είναι κακός μέχρι τέλους, δεν αισθάνεται. Είναι τρομερά διαστροφικός τύπος. Και να ερωτευθεί θα ερωτευθεί με πολύ δικό του τρόπο».

Κάνοντας spoiler είπε ότι θα παντρευτεί: «δεν ξέρω αν την κοροϊδεύω τη Σοφούλα ακριβώς. Τη χρησιμοποιώ... Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Βόσκαρης θα γίνει πιο κακός, πολύ πιο σκληρός σε γυναίκες, θα φτάσει σε πιο ακραία πράγματα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα