Masterchef 5: Σήμερα η μεγάλη πρεμιέρα - Τι ώρα ξεκινάει

Masterchef 5: Σήμερα η μεγάλη πρεμιέρα - Τι ώρα ξεκινάει

Λίγες ώρες έμειναν για την πρεμιέρα του MasterChef 5. To ριάλιτι μαγειρικής ξεκινά σήμερα Σάββατο 23 Ιανουαρίου. Όλες οι αλλαγές που θα δούμε.

Το MasterChef 5 είναι γεγονός. Η πρεμιέρα θα προβληθεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στο Star και οι φανς περιμένουν πώς και πώς να ξεκινήσει το ριάλιτι μαγειρικής.

«Λίγες ώρες μας χωρίζουν από τη μεγάλη πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου 5ου κύκλου του #MasterChefGR! Το πιο ενδιαφέρον γαστρονομικό ταξίδι ξεκινά ξανά, απόψε στις 21:00 στο @starchanneltv!⠀

#StarChannelTv», αναφέρει η ανακοίνωση στο instagram.

Μία από τις πιο σημαντικές αλλαγές που έχουν γίνει φέτος, είναι ο τρόπος που θα μπουν οι παίκτες στο σπίτι. Στην πρώτη φάση δεν θα μπαίνουν στους κριτές ένας-ένας όπως βλέπαμε στο παρελθόν αλλά σε τετράδες. Οι κριτές θα δοκιμάζουν τα πιάτα κάνουν κάποιες ερωτήσεις στους παίκτες και θα ψηφίζουν για το ποιος θα περάσει στην επόμενη φάση. Αν πάρει κάποιος παίκτης τρία «ναι» τότε μπαίνει στο σπίτι.

Επίσης, θα καταργηθούν οι ομάδες, δηλαδή οι παίκτες δεν θα έχουν κάποιον κριτή ως μέντορα όπως συνέβαινε στα προηγούμενα.

«Κου Κου» ξενάγηση στο πλατό λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του MasterChef 5 η Φωλιά των Κου Κου παρουσιάζουμε τον χώρο που θα αναδείξει τον επόμενο νικητή.

https://www.ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα