Αγγελική: Δύο νέα πρόσωπα εισβάλλουν στη δραματική σειρά του Alpha

Αγγελική: Δύο νέα πρόσωπα εισβάλλουν στη δραματική σειρά του Alpha

Ένοχα μυστικά, ανάγκη για εκδίκηση, έρωτας. Οι ήρωες της «Αγγελικής» της δραματικής σειράς του «Αlpha» έρχονται αντιμέτωποι με διλήμματα, με αποκαλύψεις  που ανατρέπουν τις ζωές τους, με δύσκολες αποφάσεις. Οι εξελίξεις στην «Αγγελική» από δω και στο εξής είναι καταιγιστικές και ραγδαίες.

Νέα πρόσωπα έρχονται να ανατρέψουν τις ευαίσθητες ισορροπίες στην οικογένεια των Αργυρών και να ξαναφέρουν στο επίκεντρο  ζητήματα που είχαν κρυφτεί κάτω από το χαλί. Εκτός από τον Νίκο Ψαρρά που θα μπει στα επόμενα επεισόδια και θα υποδυθεί το αφεντικό της Σοφίας (Δήμητρας Σιγάλα) στην καινούρια της δουλειά, αλλά δύο πρόσωπα εισβάλλουν στην καθημερινή σειρά του Alpha. 

Το πρώτο πρόσωπο είναι η Ναταλία Δήμου, η οποία θα υποδυθεί τη Ζωή Γρηγορίου. Η Ζωή είναι ετεροθαλής αδερφή της Αγγελικής (Μαίρη Μηνά) από το δεύτερο γάμο της μητέρας της. Τελείωσε πληροφορική στην Ελλάδα και στη συνέχεια έφυγε στο εξωτερικό, όπου και συνέχισε τις σπουδές της. Πλέον δουλεύει μόνιμα στη Φιλανδία και η ζωή εκεί της έχει δημιουργήσει αγάπη για την ηρεμία και τη φύση. Στην Ελλάδα έρχεται σχετικά σπάνια για να βλέπει τους δικούς της. Παρόλο που δεν μιλάνε συχνά με την Αγγελική, έχουν πολύ καλή σχέση. Γνωρίζει για το τραύμα της και έχει μάθει από τη μητέρα τους, Γεωργία, για την επιστροφή της Αγγελικής στο σπίτι των Αργυρών και την προσπάθειά της να βρει δικαίωση. Το δεύτερο πρόσωπο είναι ο Βασίλης Ντάρμας, ο οποίος θα υποδυθεί τον Φώτη, τον 18χρονο φίλο της Δανάης (Μαριέλα Δουμπού).

«Αγγελική»: Διαβάστε ΕΔΩ τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα