Survivor 2021: Οι πρώτες δηλώσεις της Αγγελικής Λάμπρη μετά την έξοδό της

Survivor 2021: Οι πρώτες δηλώσεις της Αγγελικής Λάμπρη μετά την έξοδό της

Στην  πρώτη της επικοινωνία με τα μίντια μετά από την αποχώρησή της από το Survivor 2021, η Αγγελική Λάμπρη φάνηκε ψύχραιμη και απέφυγε τις κατηγορίες εναντίον συμπαικτών της. Παραδέχτηκε μάλιστα ότι η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Γιώργος Κοψιδάς είναι οι πιο δυνατοί παίκτες της ομάδας των Διάσημων, έστω και αν δεν συγκαταλέγονται στα πρόσωπα με τα οποία έκανε στενή παρέα.

Το μόνο που βρήκε να τους προσάψει ήταν ότι απομονώνονταν στην παραλία, αποφεύγοντας την παρέα με τους υπόλοιπους και ότι η Κάτια δρα βάσει σχεδίου, πράγμα που η ίδια παραδέχτηκε μετά από την ψηφοφορία αποχώρησης, ζητώντας συγνώμη από την Αγγελική, δικαιολογώντας την επιλογή της ως προϊόν στρατηγικής.

Ο αγαπημένος της συμπαίκτης, το οποίον θα ήθελε να συνεχίσει να βλέπει και  εκτός παιχνιδιού, είναι ο Περικλής Κονδυλάτος, ενώ διέψευσε τις φήμες περί ειδυλλίου ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Όσον αφορά στις συνθήκες διαβίωσης των παικτών και συγκεκριμένα των Διάσημων, η ηθοποιός είπε ότι, μετά από οκτώ ημέρες παραμονής στο παιχνίδι, είχε χάσει 4-5 κιλά.

Το πρώτο πιάτο που της έδωσαν να φάει μετά από την έξοδό της περιλάμβανε ρύζι και πατάτες, γεγονός που μάλλον την ξένισε μετά από την υποχρεωτική δίαιτα με ρύζι στην παραλία.

Τέλος, απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου αναφορικά με το τι της έλειψε περισσότερο στον Άγιο Δομίνικο, η ηθοποιός απάντησε «το μωράκι μου», η κόρη της δηλαδή, η οποία την περίμενες όλες αυτές τις ημέρες στην Αθήνα.

 

ieidiseis

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα