Πέθανε ο δημοσιογράφος Σπύρος Λογαράς

Πέθανε ο δημοσιογράφος Σπύρος Λογαράς

Έφυγε χθες από τη ζωή, σε ηλικία 75 ετών, ο δημοσιογράφος Σπύρος Λογαράς.


Με καταγωγή από την Κεφαλονιά, ο Σπύρος Λογαράς γεννήθηκε το 1945 στην Αθήνα. Ξεκίνησε  την δημοσιογραφική του πορεία στον έντυπο, αθλητικό Τύπο, καθώς συμμετείχε στην ομάδα συντακτών που εξέδωσε το Νοέμβριο του 1967 την εφημερίδα «Το Πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια, εργάστηκε σε εβδομαδιαία έντυπα και σε πολιτικές εφημερίδες όπως η «Αυριανή», ο «Δημοκρατικός Λόγος» και η «Νίκη» ως οικονομικός συντάκτης με ειδίκευση σε θέματα εμπορίου βιομηχανίας και ενέργειας, ενώ είχε καθημερινή εκπομπή στο Ρ/Σ «Ράδιο Αθήνα».

Στην ΕΡΤ, μετά την πρωινή ζώνη, διετέλεσε αρχισυντάκτης, υπεύθυνος ενημερωτικών εκπομπών και διευθυντικό στέλεχος στη διεύθυνση ειδήσεων της ΕΡΑ (Πρώτο Πρόγραμμα, ΕΡΑ 5,  ΕΡΑ –Σπορ), επί σειρά ετών, ενώ διετέλεσε και υπεύθυνος του περιοδικού του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Ο Σπύρος Λογαράς εργάστηκε με ζήλο και συνέπεια. Παράλληλα με την επαγγελματική του διαδρομή είχε και έντονη παρουσία σε πολιτικούς, κοινωνικούς αγώνες και αναμετρήσεις.

Η κηδεία του Σπύρου Λογαρά θα γίνει αύριο, Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, σε στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω των ισχυόντων μέτρων κατά της πανδημίας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα