Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποχώρηση - βόμβα από την εκπομπή της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποχώρηση - βόμβα από την εκπομπή της

Παρελθόν αποτελεί από την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha ο Παναγής Τζωρτζάτος, ο οποίος δεν πρόκειται να εμφανίζεται από αύριο στο "Pop Up". Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω μιας ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, χωρίς να εξηγεί τους λόγους του «διαζυγίου».

«ο κύκλος του POP UP σήμερα για εμένα κλείνει, μπορεί λίγο πιο νωρίς από όσο περίμενα αλλά οι κύκλοι είναι για να κλείνουν και να ανοίγουν άλλοι! Τα «γιατί«τα «πως» και τα «αλλά«πραγματικά δεν έχουν καμία σημασία! Κρατάω μόνο τα καλά» έγραψε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι δημοσιεύματα τον ήθελαν να αποχωρεί επειδή του ζητήθηκε να περιορίσει την παρουσία του στην εκπομπή και αντί για κάθε μέρα να εμφανίζεται μία φορά την εβδομάδα, αναλαμβάνοντας ξεχωριστή στήλη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παναγή Τζωρτζάτου:

Ο κύκλος του POP UP σήμερα για εμένα κλείνει, μπορεί λίγο πιο νωρίς από όσο περίμενα αλλά οι κύκλοι είναι για να κλείνουν και να ανοίγουν άλλοι! Τα «γιατί«τα «πως» και τα «αλλά«πραγματικά δεν έχουν καμία σημασία! Κρατάω μόνο τα καλά, γνώρισα ξεχωριστούς ανθρώπους, επαγγελματίες την Ηλιάνα που είναι το πιο γλυκό και καλόκαρδο πλάσμα που υπάρχει, την Αφροδίτη, την Φωτεινή, τον Κωνσταντίνο, τον Στελλάκο μου, την Ελεάνα, την Νανά και πολλούς ακόμα! Μοιράστηκα μαζί τους την πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου και μόνο για αυτό θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου...Καλή συνέχεια, εύχομαι τα καλύτερα για όλους... πάμε για αλλά... #popup @popup_iliana

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη panagis tzortzatos (@panagistzo_a)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα