Αφροδίτη: Μετά το Big Brother έχουν αυξηθεί τα μηνύματα μίσους που λαμβάνω

Αφροδίτη: Μετά το Big Brother έχουν αυξηθεί τα μηνύματα μίσους που λαμβάνω

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, η οποία πρόσφατα αποχώρησε από το Big Brother ήταν καλεσμένη στην εκπομπή DOT και μίλησε τόσο για τη ζωή της όσο και για το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Mεταξύ άλλων, λοιπόν, αναφέρθηκε στα μηνύματα μίσους, που δέχεται στα social media.

«Μετά το Big Brother έχουν αυξηθεί τα μηνύματα μίσους που λαμβάνω. Ο κόσμος έχει πολύ μένος μέσα του, αν σου ευχηθούν με έναν τρόπο θάνατο… Νομίζω δεν μπορείς να το πεις με έναν ωραίο τρόπο. Αναγκαστικά πρέπει να γελάσω γιατί αυτός ο άνθρωπος δεν έχει σκεφτεί ότι είμαι κόρη κάποιων ανθρώπων. Ο άνθρωπος ο καλός χαίρεται με την χαρά σου. Οπότε αν εγώ είμαι καλά και θέλεις να με θάψεις τρία μέτρα κάτω από τη γη, έχεις πρόβλημα. Είτε ζηλεύεις που είμαι καλά με τον εαυτό μου, είτε δεν έχεις αγαπηθεί», ήταν τα λόγια της Αφροδίτης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο body shaming και το bullying που δέχεται μέσω των social media. «Θα πήγαινα καλύτερα στα social media αλλά υπάρχει προκατάληψη… Είτε είσαι 30 είτε 130 κιλά πρέπει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου… Στην Ελλάδα επικρατεί το body shaming σε άντρες και γυναίκες».

H ίδια αναφέρθηκε σε διάφορες εμπειρίες που είχε και δήλωσε στην εκπομπή: «Είμαι χοντρή! Είναι αλήθεια και δεν είναι κακό… Χωρίς να με γνωρίζουν, με σταματούν για να μου πουν να αδυνατίσω… Μειονέκτημα δεν είναι το ύψος ή τα κιλά, αλλά το να μη σέβεσαι».

 
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα