Αγγελική: Backstage και δηλώσεις πρωταγωνιστών για την εξέλιξη της σειράς

Αγγελική: Backstage και δηλώσεις πρωταγωνιστών για την εξέλιξη της σειράς

Μεγάλα ονόματα είδαμε να επιστρέφουν πίσω στην τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια αποχής, σε κόντρα και δυναμικούς γυναικείους ρόλους μέσα από την σειρά του Alpha Κύπρου “Αγγελική”.

Ονόματα όπως Φιλαρέτη Κομνηνού, Πάνος Βλάχος, Αλέξανδρος Πέρρος, Θάνος Καληώρας και Νάντια Μπουλέ είναι μερικά απ’ αυτά. Η Φιλαρέτη Κομνηνού μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Happy Day” για την επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια. Μάλιστα, περιέγραψε την ασφάλεια που αισθάνεται στο γύρισμα, καθώς τα πράγματα είναι αρκετά δυσοίωνα.

Στη σειρά αποκαλύπτει πως έχει αδυναμία στον Δημήτρη (Πάνο Βλάχο), ενώ περιγράφει το ρόλο της ως μια γυναίκα αυταρχική, μητριαρχική, αυστηρή και διευθύνει τη ζωή των τεσσάρων της παιδιών.

Όπως ανέφερε ο Πάνος Βλάχος:

“Είμαι πολύ δεμένος με την οικογένεια μου. Στη σειρά ο ρόλος του Πάνου Βλάχου ως Δημήτρης είναι λίγο μπερδεμένος από τη ζωή και την απόρριψη που έχει φάει όλα αυτά τα χρόνια”

Ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει για την καριέρα του στην Αμερική και την επιστροφή στην μητέρα πατρίδα.

‘’Το κομμάτι Αμερική με άφησε όχι εγώ την Αμερική. Όποτε έχω γύρισμα στην Αμερική πάω εκεί όποτε έχω γύρισμα στη Ελλάδα μένω εδώ’’

Απ’ την άλλη, ο Αλέξανδρος Πέρρος μας διηγείται το δικό του ρόλο ως “Νικόλας Αργυρός”, ο οποίος έχει καταφέρει να δημιουργήσει την εικόνα ενός χαρούμενου ρέμπελου παιδιού.

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO