Φανερά εκνευρισμένος ο Μάνεσης μπροστά στις κάμερες: Περιμένω να δω ...

Φανερά εκνευρισμένος ο Μάνεσης μπροστά στις κάμερες: Περιμένω να δω ...

Το Νίκο Μάνεση συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Πρωινό και τον ρώτησε για το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες, μετά την παραίτηση της Τίνας Μιχαηλίδου από την εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» και τις διάφορες διαρροές που αφήνουν να εννοηθεί πως για την παραίτηση ευθύνεται η κακή σχέση με τον δημοσιογράφο. Μάλιστα, σε μία από τις διάφορες διαρροές που κυκλοφορούν, ειπώθηκε πως υπήρξε κι ένα περιστατικό ανάμεσά τους που άγγιξε τα όρια του bullying από την πλευρά του Μάνεση.

Ο δημοσιογράφος, λοιπόν, έδωσε τη δική του εκδοχή/απάντηση σε όσα λέγονται, ενώ για τα περί bullying δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του λέγοντας μεταξύ άλλων, πως αυτοί που το διαρρέουν, αν δεν έχουν στοιχεία, τότε υπάρχει το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

«Τι δουλειά έχω εγώ με μία δημοσιογράφο που παραιτείται από την εκπομπή της Μελέτη; Εγώ ρώτησα για να καταλάβω τι ακριβώς έχει γίνει και μου είπαν ότι αρνήθηκε να εργαστεί. Εμείς εδώ στο κανάλι λειτουργούμε ως εξής: ένα μήνα βγαίνει ένας ρεπόρτερ έξω, κάνει τεστ COVID-19 και ξαναμπαίνει μέσα. Από ό,τι πληροφορήθηκα κι εγώ, γιατί δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της Μελέτη, έφτασε η σειρά της Τίνας Μιχαηλίδου να βγει έξω. Δήλωσε στη διεύθυνση του Alpha ότι θεωρεί υποτιμητικό να βγει έξω να κάνει ρεπορτάζ, έτσι μου έχουν πει, και στη συνέχεια παραιτήθηκε. Εγώ πώς εμπλέκομαι ρε παιδιά;», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Το bullying είναι μια πολύ σοβαρή κατηγορία και πρέπει να αποδεικνύεται. Περιμένω να δω αποδείξεις. Γιατί αν δεν αποδειχθεί το bullying από όποιους το αναφέρουν δημοσίως, τότε υπάρχει ένα άλλο αδίκημα που λέγεται συκοφαντική δυσφήμιση…. Να τελειώνουμε αυτό το καραγκιοζιλίκι. Καλή πορεία στην κα. Μιχαηλίδου εκεί που έχει πιάσει ήδη δουλειά. Να σταματήσει να ασχολείται με το όνομά μου. Τρία χρόνια είμαι τρελός και της κάνω bullying και παραιτήθηκε σήμερα; Που εγώ την έβαλα στην Ελεονώρα Μελέτη; Που η Ελεονώρα Μελέτη αμφισβήτησε την απόφασή μου αυτή όταν εμπλεκόμουν με την εκπομπή, επειδή είχε ακούσει άσχημα λόγια για την Τίνα Μιχαηλίδου και της είχα πει “κάνει για τη δουλειά σου, λίγο έλεγχο θέλει». Τι σας είπε η Τίνα Μιχαηλίδου που έκανε διαρροές στους διαδρόμους, για πείτε μου να μάθω κι εγώ».

«Τα παιχνιδάκια εγώ τα ξέρω και αυτή τη στιγμή διαπράττονται ποινικά αδικήματα. Εγώ είμαι το θύμα bullying, συκοφαντική δυσφήμιση λέγεται… Θέλω στοιχεία. Επειδή παίζουμε με το κούτελό μου. Εγώ μπορώ να αρχίσω να μιλάω με στοιχεία. Βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντε-έξι» συμπλήρωσε.

Ο Νίκος Μάνεσης είπε ακόμα: «Άμεσα υπεύθυνη για την εκπομπή της Μελέτη είναι η διεύθυνση ειδήσεων. Δεν έχω καμία σχέση με όσους παραιτούνται. Κόντρα δεν μπορώ να σας πω αν έχω με την κυρία Μελέτη, μπορώ να σας πω ότι δεν έχει γίνει κανένας καυγάς. Διαφορετικές απόψεις βεβαίως υπάρχουν. Παιχνιδάκια βεβαίως υπάρχουν γιατί έγιναν ένα τσουβάλι διαρροές. Η Ελεονώρα είναι ικανότατη, σχεδιάζει και συντονίζει την εκπομπή της και φαίνεται. Μπράβο της, αν χρειαστεί βοήθεια θα την έχει απλόχερα», είπε.

Και πρόσθεσε: «Έχω σκοτωθεί με τη Μελέτη, έχω σκοτωθεί με την Τίνα, κάνω bullying. Ε, τότε τι με θέλει το κανάλι αφού το εκθέτω; Ξαφνικά έγινα βίαιος;».

Ελεονώρα Μελέτη: Σχολιάζει πρώτη φορά την παραίτηση της Τίνας Μιχαηλίδου

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα