Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Μου το χαλούσαν, έμπαιναν μέσα διάφορα συμφέροντα

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Μου το χαλούσαν, έμπαιναν μέσα διάφορα συμφέροντα

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου βρέθηκε καλεσμένη στο Dot. και μεταξύ άλλων, μίλησε για την συνεργασία που είχε παλιότερα στο πρωινό με τον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο.

Η ίδια ανέφερε: “Ήθελα να κάνω ωραία τη δουλειά μου με την αύρα που έχω να μεταδώσω στον άνθρωπο που με βλέπει μια ωραία συνταγή. Όταν αυτό μου το χαλούσαν και έμπαιναν μέσα διάφορα συμφέροντα όχι γιατί κάνει νούμερα να της αλλάξουμε την ώρα, όχι να την πάμε στο τέλος και στην αρχή. Εκεί με χάλασαν και δεν ήθελα να είμαι εκεί. Έγιναν πολλά πράγματα. Μην ανοίξουμε την κουβέντα γιατί την τελευταία φορά και το λέω ακόμα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, πανάθεμά σε με την συνέντευξη που μου έκανες μου ήρθε και μια αγωγή ενός εκατομμυρίου. Περασμένα ξεχασμένα”.

“Οι τηλεθεατές μου έγραφαν ότι Αργυρώ δεν μπορούμε να το βλέπουμε γιατί δεν σε αφήνουν να ολοκληρώσεις την συνταγή. Ξεχνάμε και πάτε από το ένα θέμα στο άλλο και γυρνάτε πίσω. Και λέω ποιος είναι ο λόγος να το κάνω αυτό το πράγμα στον εαυτό μου;” συμπλήρωσε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα