Πρώην παίκτρια του GNTM δέχτηκε απειλές κατά της ζωής της

Δεν μετανιώνω για τίποτα, ότι έχω πει το εννοώ, είπε με ειλικρίνεια η πρώην παίκτρια του GNTM μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day το πρωί της Πέμπτης.

Ο λόγος για την Άννα Χατζή η οποία πρόσθεσε: «Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει και νομίζω ότι δεν έβλαψα κανέναν. Δεν καταλαβαίνω προς τι όλο αυτό το μίσος, αλλά δεν με νοιάζει γιατί είμαι ο εαυτός μου και οι άνθρωποί μου με ξέρουν. Ένιωσα μίσος και δέχτηκα απειλές στα social media».

Η παίκτρια που ξεχώρισε με την εμφάνιση της στο GNTM τόνισε: «Ήταν ή μικρά παιδάκια ή μεγάλες γυναίκες που κάποια από αυτές θα μπορούσε να είναι μαμά μου. Αν έτσι νομίζουν ότι θα δείξουν στα παιδιά τους πώς να συμπεριφέρονται, οκ. Οι γονείς μου είχαν φρικάρει με τις απειλές αυτές. Ήταν απειλές κατά της ζωής μου και της σωματικής μου ακεραιότητας. Δεν απάντησα σε καμία απειλή. Μετά το GNTM το παλεύω, θέλω να φύγω Ευρώπη και Αμερική».

Αναφερόμενη στα επόμενα βήματα της, η Άννα Χατζή είπε: «Σπουδάζω κοινωνική εκπαιδευτική πολιτική και θέλω να προχωρήσω στην εγκληματολογία. Αν με καλέσει στο γάμο της η Μαρτίνα δεν θα πάω, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να πάω. Θέλω τον άνδρα ψηλό. Δεν μπορώ να είμαι εγώ πάνω κι αυτός εκεί κάτω».

δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα