Αγριες Μέλισσες και Κόκκινο Ποτάμι: Πότε και πώς τελειώνουν τα δύο σίριαλ

Αγριες Μέλισσες και Κόκκινο Ποτάμι: Πότε και πώς τελειώνουν τα δύο σίριαλ

Αυλαία ετοιμάζονται να ρίξουν τα δυο επιτυχημένα τηλεοπτικά σίριαλ αυτής της σεζόν, Το Κόκκινο Ποτάμι του Open TV και οι Αγριες μέλισσες του ΑΝΤ1. Οι τηλεθεατές έδωσαν απλόχερα την ψήφο τους σε αυτές τις δύο σειρές, που αν και έχουν πολλές διαφορές, μοιράστηκαν την αγάπη του κοινού και έφεραν στο προσκήνιο ταλαντούχους ηθοποιούς που είχαμε καιρό να απολαύσουμε στη μικρή οθόνη.

«Το Κόκκινο Ποτάμι» από την ερχόμενη εβδομάδα «κυλά» δυναμικά προς το πολυαναμενόμενο φινάλε του, με νέα επεισόδια δύο φορές την εβδομάδα, Κυριακή και Δευτέρα στις 22:00 το βράδυ. Τα τέσσερα τελευταία επεισόδια της σειράς θα μεταδοθούν: Κυριακή 5/7, Δευτέρα 6/7, Κυριακή 12/7 και Δευτέρα 13/7. Το φετινό τέλος της σειράς «Αγριες μέλισσες» θα γραφτεί την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στο 125ο επεισόδιο, ωστόσο το κανονικό φινάλε του πρώτου κύκλου θα το δούμε από Σεπτέμβριο και για ακόμη 26 επεισόδια.

Ακρως συγκινητικό αναμένεται να είναι το τελευταίο επεισόδιο στο «Κόκκινο Ποτάμι», την δραματική ιστορική σειρά του Open, που σκηνοθέτησε ο Μανούσος Μανουσάκης δίνοντας σάρκα και οστά στο ομώνυμο βιβλίο του συγγραφέα Χάρη Τσιρκινίδη. Το σίριαλ εποχής, μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών, ξεδίπλωσε τα τραγικά γεγονότα της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού και γνώρισε τεράστια επιτυχία, κερδίζοντας την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού.


Ποιο θα είναι όμως το τέλος της σειράς; Θα ακολουθήσει ο Μανούσος Μανουσάκης το βιβλίο ή θα δούμε ένα διαφορετικό φινάλε από τον μεγάλο σκηνοθέτη; Στο τέλος του ιστορικού μυθιστορήματος του Χάρη Τσιρκινίδη, Ιφιγένεια και Μίλτος δεν είναι μαζί. Λίγο πριν τη λήξη του πολέμου ο Μίλτος συνελήφθη, επιφυλάσσοντας για αυτόν η μοίρα ένα μαρτυρικό τέλος καθώς σκοτώνεται με βάναυσο τρόπο από τους Τούρκους.

Πολλά... υποσχόμενο το φινάλε των «Αγριων Μελισσών» με τον Μελέτη να εισβάλλει στο σπίτι των Σεβαστών φέρνοντας μαζί του μια… βόμβα. Ανακοινώνει σε όλη την οικογένεια πως είναι γιος της Ανέτ, είναι Σεβαστός και διεκδικεί στο σπίτι τη θέση που του αρμόζει. Η Πηνελόπη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της συνειδητοποιώντας πως ο άνδρας που αγαπά και έκανε μαζί του έρωτα είναι πρώτος της ξάδελφος. Κλείνεται στο δωμάτιό της έχοντας πάρει τις αποφάσεις της. Προσπαθεί να δώσει τέλος στη ζωή της με χάπια, όμως την προλαβαίνει την τελευταία στιγμή η Μυρσίνη, σώζοντας το παιδί της από βέβαιο θάνατο.

Στην αγροικία η Δρόσω, μόνη και με φριχτούς πόνους, βγαίνει από το σπίτι για να ζητήσει βοήθεια και καταρρέει μπροστά από το ζευγάρι των χωρικών που την προσέχει. Ο άνθρωπος που γνωρίζει το μυστικό της Ασημίνας πλησιάζει τον Νικηφόρο και του αποκαλύπτει πως ξέρει την αλήθεια προκαλώντας την οργή του.

Η Ελένη ζητά από τον Θωμά να χωρίσουν οριστικά και μεταξύ τους θα ακολουθήσει μια τεράστια σύγκρουση. Ο Κυπραίος προβαίνει σε μια πράξη για να χωρίσει την Ελένη με τον Λάμπρο. Ο δάσκαλος σοκάρεται και δεν ξέρει αν θα πρέπει να συνεχίσει τη σχέση του με τη Σταμίρη. Την ίδια στιγμή ένα απρόσμενο γεγονός φέρνει και πάλι στην επιφάνεια την υπόθεση της δολοφονίας του Σέργιου. Αυτήν τη φορά όλα δείχνουν πως το μυστικό των τριών αδελφών για τη νύχτα του φόνου θα αποκαλυφθεί... Αυτή θα είναι για φέτος και η τελευταία σκηνή των «Αγριων μελισσών», που θα επιστρέψουν την επόμενη σεζόν στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα